KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LABDARÚGÓ NB III"
Futball Évkönyv: a magyar foci kisokosa 2010. május 25. 17:07 Sokszor, sok helyütt mondták már, hogy ilyen még nem volt, ilyet még nem látott a világ. Nos, tényleg nem, hiszen eddig még nem dolgozták fel ennyire részletesen és mélységben a magyar labdarúgás első-, második-, valamint harmadik vonalát alkotó csapatokat. A 160 oldalas, színes magyar Futball Évkönyv a Tobet.com gondozásában jelent meg 16 NB1-es, 30 NB2-es és 83 NB3-mas együttessel a tarsolyában.
 
Labdarúgás, NB III: Verebesnek a Vácból csak az Újbuda maradt 2008. október 1. 09:56 A labdarúgó NB III Alföld-csoportjának hétvégi fordulójában az Újbuda gárdája 6-2-re verte Monort. A hazai gárda kispadján új tréner, Verebes József ült.
 
Labdarógó NB III: Véber György távozik Balatonlelléről 2008. szeptember 24. 19:59 Szerdán eldőlt: Véber György befejezi a munkát a Balatonlelle SE csapatánál. A szakember az NB III Duna-csoportjában szereplő együttes gyenge szereplése miatt, közös megegyezéssel távozik. Az új edző személyéről még nem döntöttek.
 
NB III: Mészáros Komlón marad, egyelőre nem tudni, meddig 2008. július 4. 12:37 Szóban már megegyezett Mészáros Ferenc edző, így bizonyosan a Komlói Bányász SK-nál folytatja edzői pályafutását a volt válogatott labdarúgó. A komlóiak tavasszal elbúcsúztak az NB II Nyugati csoportjától, de Mészárossal jó félévet teljesítettek.
 
NB III, Bakony csoport: féltucatnyiszor köszönt be a támadó 2008. június 2. 12:13 Hat gólt szerzett Mladen Csovics, a Hévíz FC szerb csatára a hétvégi NB III-as fordulóban a Vép elleni, 7-0-ra megnyert mérkőzésen. A támadó eddig ugyanannyi gólt szerzett a csapatban, mint amennyi találkozón szerepelt.
 
Labdarúgó NB III: nem hibáztak a lila-fehérek a Csongrád ellen 2008. május 17. 19:20 A csongrádi csapat nem tudta megnehezíteni az NB II-re hajtó hazaiak dolgát a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.. A második félidőben egy tucat helyzetet dolgozott ki az Előre. A vendégek kapusa, Bíró azonban remekelt, és jó formájának köszönhetően elmaradt a nagyobb gólarányú győzelem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu