KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KWADWO_ASAMOAH"
Trükkös Asamoah, megállíthatatlan Juve 2014. március 9. 14:46 Kwadwo Asamoah parádés gólja döntött a Serie A 27. fordulójának egyik minirangadóján, a Juventus-Fiorentina mérkőzésen vasárnap kora délután. A ghánai a szünet előtt küldött el egy csellel három védőt, majd hatalmas gólt ragasztott a kapuba. A Juve mind a 14 hazai meccsét megnyerte eddig (legutóbb 1976-ban adódott erre példa), egyúttal visszavágott az őszi 2-4-ért. A torinóiak előnye 14 pont jelenleg a bajnokságban.
 
A Juventus bejelentette két igazolását 2012. július 2. 19:24 Hivatalossá vált, hogy két Udinese-játékossal erősödött a Juventus középpályája. A Zebrák 9,4 millió eurót fizetnek (három év alatt) a 24 éves, chilei válogatott szélső Mauricio Isla játékjogának feléért, és kilencet a ghánai belső középpályás Kwadwo Asamoah játékjogának ötven százalékáért. Az ügylet keretében Cristian Pasquato az ellenkező irányban teszi meg ugyanezt az utat, a friulik másfél milliót fizetnek azért, hogy közös játékosuk lehessen a Juvéval a 22 éves csatár.
 
Angol klubok csatáznak a ghánai sztárért 2010. július 8. 09:18 A kiváló világbajnoki szereplés megnövelte az Udinese ghánai klasszisának ázsióját. Szigetországi lapértesülés szerint az Arsenal és a Manchester City is szívesen látná soraiban a mindössze 21 éves Kwadwo Asamoah-t.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu