KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVALCSIK_PETER"
Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok Fehérváron 2009. március 25. 15:12 Tóth István, a fehérvári jégkorongcsapat névadó szponzorának, az Alba Volán Zrt.-nek az elnöke szerda kora délután a székesfehérvári létesítmény előtt megtartott rögtönzött megemlékezésen bejelentette: a szerda hajnalban váratlanul elhunyt ifjabb Ocskay Gáborról nevezik az a fehérvári Jégcsarnokot, amely a fiatalon távozó klasszisnak tulajdonképpen nem a második, hanem az első otthona volt.
 
Az olimpiai bajnok: Veszélyes az élsport 2009. március 25. 14:31 „Sajnos, a jelek szerint az versenysport ma ott tart, hogy máshogy nem működik, csak úgy, ha közben ilyen veszélyeknek teszi ki magát az ember” – mondja ifjabb Ocskay Gábor és Kolonics György halála kapcsán Horváth Gábor, kétszeres olimpiai bajnok kajakosunk, aki választott versenysportága mellett hobbiszinten maga is a jégkorong egyik elméletben és gyakorlatban is lelkes, aktív híve.
 
Gábor meghalt éjfélkor-szívinfarktusban 2009. március 25. 13:06 Az átkozott mobiltelefon az oka mindennek! Szerdára virradóra ugyanis azt álmodtam, hogy sms-t kaptam. Reggelre már el is felejtettem.
 
Ocskay Gábor született élsportoló volt 2009. március 25. 11:26 „Ifjabb Ocskay Gábor született élsportoló volt, aki igazán maradandót tudott alkotni: egy évtizede stabilan ott volt Magyarország legjobb három játékosa között” – nyilatkozta Kovalcsik Péter, honlapunk sportági szakértője, aki három évtizeddel ezelőtt többedmagával, köztük idősebb Ocskay Gáborral együtt költözött le a fővárosból Székesfehérvárra, követve klubcsapatát, a Volánt.
 
Az erkölcsi aranyérem az Újpestnek járna 2009. március 22. 13:22 Szombaton a finálé utolsónak bizonyuló mérkőzését 4-0-ra nyerte, így összesítésben 4-1-re hozta az Alba Volán jégkorongcsapata a honi bajnoki nagydöntőt. A végül öt meccses párharcban a várakozások felett teljesítő Újpestet mindössze egy játékosa, Borbás Gergely képviseli Pat Cortina egyelőre igen bő, 37 fős válogatott keretében. A bronzérmet a Dunaújváros szerezte meg, a rájátszás végére kissé elfáradó, támadásban szárnyaszegett újonccsapat, az NZ Stars ellen. Csehország visszalépett a 2014-es A-csoportos vb megrendezésétől, így a magyar pályázók legnagyobb riválisa szállt ki a harcból. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a sporthiradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Szerencsétlen a helyzet Székesfehérváron 2009. március 10. 15:19 Az Alba Volán és az Újpest jutott be a magyar bajnoki fináléba, előbbi csapatot Ted Sator távozását követően megbízott edzőként még mindig Énekes Lajos irányítja. Az Innsbruck anyagi megfontolásból nem vállalja a részvételt a következő EBEL-szezonban, plüssmackók lephetik el a jeget a Papp László Sportarénában. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a sporthiradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Jobbak voltak a légiósok a magyaroknál 2009. február 27. 14:47 Kelendőek a jegyek a svájci jégkorong vb-re. Nem volt magyar korongos a MOL Liga egyéni díjazottjai között. Az EBEL-be pályázik a HC Csíkszereda. Az Alba Volán első csapata csíki tornán vett részt. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a sporthiradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Hiányzik majd Kercsó Árpád 2009. február 19. 09:01 A kilencedik helyen zárt az alapszakaszban és miután nem került be a rájátszásba, ezzel be is fejezte szereplését a 2008-2009-es EBEL-ligában az Alba Volán jégkorongcsapata. A fehérváriak lelkesedése töretlen, harmadszor is nekiveselkednek a szezonnak, ám a gazdasági nehézségek őket sem kerülik el. A HC Csíkszereda nyerte az első ízben kiírt MOL Ligát, Kocsis Ferenc személyében egy birkózó olimpiai bajnokkal erősödött meg a Ferencváros edzői stábja. A héten egyebek mellett erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Kovalcsik: Rigában megérezzük a vb ízét 2009. február 3. 09:24 A hét második felében olimpiai selejtezőt játszik Rigában a magyar férfi jégkorong-válogatott. Pat Cortina együttesének a házigazdák mellett az olasz és az ukrán csapattal is farkasszemet kell néznie. A héten erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Kangyal búcsúztatása motivációt adott 2009. január 28. 18:42 A hétvégi elődöntőket követően kialakult a MOL Liga fináléjának párosítása: a HC Csíkszereda ellenfele városi riválisa, SC Csíkszereda lesz. Az EBEL-ben már matematikai esélyes sincs a rájátszásba kerülésre az Alba Volánnak, amely az elmúlt héten kilencgólos győzelmet is aratott, majd elbúcsúztatta volt csapatkapitányát, Kangyal Balázst. A honi bajnokság középszakaszába átsorolt magyar klubok sorra erősítenek, az NZ Starsban folytatja pályafutását Sille Tamás. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Kovalcsik Péter.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu