KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVACS_MIKLOS"
Lemondott a Fradi elnöke 2011. február 14. 21:51 Kovács Miklós megnövekedett üzleti elfoglaltságára hivatkozva hétfőn lemondott a Ferencvárosi Torna Club elnöki posztjáról. "Kovács Miklós az elnökség tagja marad és lehetőségei szerint továbbra is mindent meg fog tenni a klub sikereiért. A távozó elnök köszönetét fejezte ki azért a megtisztelő lehetőségért, hogy az elmúlt időszakban a Fradi gyarapításán dolgozhatott" - olvasható az egyesület MTI-hez eljuttatott közleményében. A klub elnöksége hamarosan rendkívüli ülésen dönt az új elnök személyéről.
 
Régi-új elnöke van a Ferencvárosnak 2010. november 2. 14:43 Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek. Az FTC kézilabdacsarnokában tartott közgyűlésen - amelyen 256-an szavaztak - tizen pályáztak az elnökségi helyekért, közülük kilencen kerültek be a testületbe, a legtöbb szavazatot Springer Miklós, a klub alapítójának unokája kapta, szám szerint 225-öt. Ezt követően a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg Kovács Miklóst elnöknek.
 
A Fradi elnökének közleménye 2010. október 2. 16:14 Nem látja biztosítottnak a támogatói feltételeket, így nem támogatja a Ferencváros labdarúgó szakosztályát a klub egyik jelentős szponzora, az Orangeways. A Fradi elnöke, egyben a társaság ügyvezetője, Kovács Miklós közleményt adott ki az ügyben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu