KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVÁCS ATTILA"
Elhunyt a világbajnok magyar vívó 2010. november 11. 12:02 Hosszan tartó, súlyos betegség után 71 éves korában elhunyt Kovács Attila kétszeres világbajnok kardozó.
 
Ökölvívás: Kovács Attila vereséget szenvedett Oroszországban 2008. október 5. 08:11 Profi ökölvívóként pályafutása második vereségét szenvedte el Kovács Attila, az IBO szervezet volt nagyváltósúlyú világbajnoka, aki szombat késő este az oroszországi Viborgban lépett kötelek közé.
 
A Paks szerencséjét a Győr bánhatta 2008. szeptember 28. 12:15 A labdarúgó NB I kilencedik fordulójában megszerezte idénybeli első hazai győzelmét a Paksi FC csapata. Azt a Győri ETO-t sikerült 2-1-re legyőzni a paksiaknak, amely az utóbbi időben számolatlanul lőtte a gólokat ellenfeleiknek. A találkozó után Kovács Attila, Szasa Sztevanovics és Éger László mondta el véleményét honlapunknak.
 
Ökölvívás: Kovács Attila lemondott IBO-világbajnoki övéről 2008. május 16. 16:13 Kovács Attila már nem világbajnoka a Nemzetközi Bokszszervezetnek (IBO), mivel pár napja önként lemondott a címéről. A 33 esztendős ökölvívó 2006 júniusában szerezte meg a szövetség nagyváltósúlyú övét Steve Conway legyőzésével, amit csak tavaly májusban tudott megvédeni. Azóta csak két felhozó mérkőzést szerveztek neki, így lényegében megelőzték azt, hogy a szövetség vegye el tőle az övet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu