KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOSARLABA"
Szolnoki bravúr a nemzetközi porondon 2010. december 8. 09:43 Magabiztos, 16 pontos győzelmet aratott a Szolnok férfi kosárlabdacsapata az Eurochallenge-kupában. Báder Mártonék a Szpartak Szentpétervárt fogadták hazai pályán, s főleg a második negyedben nyújtott parádés produkciójuknak köszönhetően (28-9) visszavágtak az eddig veretlen oroszoknak a korábban idegenben elszenvedett vereségért, és beérték őket pontszámban.
 
Megint vesztett a Pécs 2010. november 25. 21:57 Jó kezdést követően negyedik vereségét is elszenvedte a Pécs női kosárlabdacsapata az Euroligában. A Taranto otthon 68-40-re verte a magyar hölgykoszorút.
 
Majdnem meglett a szegedi bravúrsiker 2010. október 28. 22:39 A Szeged remekül kezdett, ám a végére elkészült erejével, ezért hétpontos vereséget szenvedett Belgiumban a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 1. fordulójában.
 
Elsöprő ZTE, meglepő Körmend 2010. május 5. 20:29 Második félidei elsöprő játékának köszönhetően magabiztos 93-67-es győzelmet aratott az alapszakasz -, és Magyar Kupagyőztes Zalaegerszeg a Körmend elleni rájátszás első mérkőzésén a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A másik összecsapáson a bajnoki címvédő Atomerőmű meglepetésre odahaza kapott ki 86-73-ra a Körmend együttesétől.
 
Az év zsákolását ünneplik az NBA-ben 2009. november 14. 11:39 Videóval! Ugyan alig három hete indult útjára az NBA (észak-amerikai kosárlabda-bajnokság) új szezonja, máris olyan jelenetnek lehettünk tanúi, amelyet évek múlva is emlegetni fogunk. A Miami pontgyárosa, Dwayne Wade a csütörtöki Cleveland ellen elbukott rangadón egy fantasztikus zsákolással szabályosan megsemmisítette Anderson Varejaot. A brazil hiába védte a gyűrűt, a hazaiak ásza olyan erővel támadta le, hogy a szerencsétlen játékos méterekkel hátrébb egy matracnak csapódva landolt. Wade döbbenetes mutatványát a helyszínen tekintette meg Michael Jordan.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu