KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ESZAK_KOREAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Vb-selejtező: Japán-blama Phenjanban 2011. november 15. 10:10 Hatalmas meglepetésre Japán vereséget szenvedett a nála több mint száz hellyel hátrébb rangsorolt Észak-Koreától az ázsiai világbajnoki selejtezősorozatban.
 
Észak-koreai bosszú: közmunka, fejmosás 2010. július 31. 18:48 Alaposan megkapta a magáét az észak-koreai labdarúgó-válogatott a reálisnak tekinthető világbajnoki szereplést követően. Dél-koreai hírszerző források szerint a játékosok és a szövetségi kapitány egyaránt megbűnhődött a kormány által kritikán alulinak minősített produkcióért. Ki így, ki úgy. A futballisták „csak" a teljes állami vezetés előtt feleltek a történtekért, az együttes irányító Kim Dzsong-Hun viszont nem úszta meg ennyivel.
 
Koreai utasításokat kapott Eboué - videó 2010. június 26. 22:19 Emmanuel Ebouénak nem kell a szomszédba mennie egy kis csibészségért, az Arsenal és az elefántcsontparti válogatott mókamestere érdeklődéssel hallgatta Kim Dzsong Hun taktikai utasításait az Észak Korea elleni, pénteki vb-csoportmeccsen. Még biccentett is, jelezve: "Értettem mester!", mielőtt elhagyta volna az oldalvonal környékét. Nézd meg videón!
 
Te hazamennél Észak-Koreába? 2010. június 25. 18:31 Az észak-koreai fociválogatott a 7-0-s vereség következtében alaposan magára haragította a Rendszert, és a kommunista diktatúrákat ismerve akár komoly bántódásuk is eshet a dél-afrikai világbajnokságról hazafelé menet. Azóta már Elefántcsontpart is súlyos verést (3-0) mért a Koreai NDK-ra, amivel csak rontották „túlélési” esélyüket. Te ki mernél szállni a Phenjanban landoló gépből?
 
Nyertek, de elvéreztek Drogba Elefántjai 2010. június 25. 17:52 GÓLVIDEÓK! Nagyszerű mérkőzésen 3-0-ra ugyan győzött Elefántcsontpart Észak-Korea ellen, ám mivel a másik meccsen gólnélküli döntetlen született, az ázsiaiak mellett az afrikaiak pottyantak ki a G jelű „halálcsoportból”. Az első félidő az egyik legjobb játékrész volt a világbajnokságon, Didier Drogbáék nekirontottak az ellenfélnek. A folytatásban már nem ment annyira jól, de Salomon Kalou révén egyet még begyötörtek az Elefántok. Két lesgól, két kapufa, és egy-egy észak-koreai helyzetecske színesítette még a zárótalálkozót.
 
Csoda! Észak-Koreában látták a meccset! 2010. június 22. 16:44 Az észak-koreai állami televízió élőben, az egész ország területén sugározta a válogatott hétfői, Portugália elleni csoportmérkőzését, ami rendkívüli eseménynek számít a világ legelszigeteltebb országában. Kár, hogy 0-4-nél egyszerűen kikapcsolták a riportert.
 
Hétgólos „portuGála" Észak-Korea ellen 2010. június 21. 15:32 Videók! Parádés második félidőt produkálva 7-0-ra győzött a portugál labdarúgó-válogatott Észak-Korea ellen az F-csoport 2. fordulójában a világbajnokságon, ezzel gyakorlatilag továbbjutott. A szünetre egygólos előnnyel vonultak a luzitánok, ám onnantól beindult a gépezet, két nyolcperces fázisban egyaránt három-három találatot jegyezve ütötték ki ellenfelüket. Tiago duplázott, Cristiano Ronaldo 16 hónap után ismét gólt lőtt a válogatottban.
 
Mégsem disszidáltak a koreai focisták? 2010. június 18. 11:25 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentette: a sajtóértesülésekkel ellentétben nem tűnt el négy észak-koreai játékos, mindannyian a csapattal együtt készülnek.
 
„Brazília az Inter és a Barca ötvözete" 2010. június 16. 10:41 Ahhoz képest, hogy a világbajnokság kedd esti meccse előtt arról beszéltek, Brazília megdöntheti a magyarok Salvadornak lőtt tízgólos rekordját, Észak Korea akár pontot rabolhatott volna az ötszörös világbajnoktól. Az összecsapás után nyilatkozó dél-amerikai ászok elismerték, a vártnál keményebb ellenállásba ütköztek, de Kaká, Dani Alves, Robinho és Júlio César nem győzték elégszer hangsúlyozni, elérték céljukat, megvan a három pont.
 
„Kicsi” Korea majdnem leégette Brazíliát 2010. június 15. 22:19 GÓLVIDEÓK! A világ legjobbjának tartott Brazília borzasztó első félidőt követően mindössze 2-1-re tudta legyőzni Észak-Koreát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G-csoportjában. A Selecao Maicón szenzációs bombájával, majd Elano - ő adta a gólpasszt - találatával elhúzott, de az ázsiaiak a végén szépíteni tudtak. Tisztességes futballjukkal kis híján pontot csentek a sztároktól, jelenlétük mintha elhomályosította volna a csillagokat. Kassai Viktor kiválóan vezette élete első vb-meccsét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu