KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEVIN_GAMEIRO"
A PSG-ből csemegézett a Sevilla! 2013. július 23. 15:07 Kevin Gameiro öt évre a Sevilla futballistája - árulta el az andalúzok sportigazgatója, Monchi a Cadena SER rádió mikrofonja előtt kedd délután.
 
Inzaghis gólok repítik a PSG-t 2011. október 17. 17:07 VIDEÓ! Javier Pastore melllett Kévin Gameiro viszi a vállán a merész terveket szövögető Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát a francia bajnokságban, a gólvágó triplája kellett a vasárnapi, korzikai győzelemhez és a hárompontos előny megtartásához.
 
Válogatott csatárt igazoltak a párizsiak 2011. június 12. 16:35 A Paris Saint-Germainben folytatja pályafutását az egyik legjobb francia csatár, Kevin Gameiro. A 24 éves labdarúgó a Lorient-ból igazolt a fővárosba.
 
Francia gólvágót venne az Arsenal 2011. február 24. 16:59 Angol lapértesülés szerint az Arsenal ismét megállapodást szorgalmaz a Lorient-nal, de ezúttal csatárt venne a nyári átigazolási időszakban.
 
Válogatott csatár az AC Milan radarján 2010. december 3. 13:49 Itáliai lapértesülés szerint az AC Milan válogatott csatárral kívánja megerősíteni keretét. A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a Lorient francia futballistája, Kevin Gameiro került az olasz klub látókörébe.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu