KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEIRRISON"
Ismét hazamegy a Barca brazilja 2011. augusztus 24. 16:08 Ismét hazájában találtak csapatot Keirrisonnak, az FC Barcelona labdarúgójának. A 22 csatárt ezúttal a Cruzeiro vette kölcsön, az év végéig.
 
A Santosnak sem kell a Barca brazilja 2011. július 5. 10:23 Újabb klubnál bukott meg a néhány éve még hatalmas tehetségnek tartott Keirrison, aki elvileg még az FC Barcelona alkalmazottja. A 21 éves támadó az elmúlt egy évben hazájában szerepelt, de most a Santos is lemondott a szolgálatairól.
 
A Barcelona kikölcsönözte tehetségét 2010. július 12. 14:49 A Barcelona egy évre kölcsönadta 21 esztendős támadóját, Keirrisont a brazil Santosnak.
 
A Barcába vissza, majd ismét el onnan 2010. július 10. 21:13 Korábban még arról szóltak a hírek, Keirrison a Fiorentinánál kezdheti meg a következő idényt is, ám a két klub egyeztetései után eldőlt, hogy a 21 éves támadó jövőre mégsem a toszkán egyletnél, hanem a Santosnál futballozik majd, szintén kölcsönben.
 
A Barcából érkezik Mutu helyettese 2010. január 31. 15:11 Brazil gólkirály csatárt igazol a Fiorentina, amely a Barcelona vezetőit győzte meg, két esztendőre engedjék át Keirrison de Souza Carneiro játékjogát. A lilák opciós jogot is szereztek a 21 éves csatár megvásárlására.
 
A sereghajtó vinné a Barca csatárát 2010. január 10. 16:33 A portugál A Bola lap úgy tudja, a spanyol élvonal utolsó helyezettje lehet Keirrisonnak, a Barcelona 21 éves brazil csatárának új klubja.
 
A sereghajtóhoz mehet a Barca „csodája" 2010. január 7. 10:30 A Benficánál egyértelműen csalódást keltő Keirrison immár Spanyolországban bizonyíthat, de még mindig nem az FC Barcelonában. A nemrég még csodagyereknek titulált brazil csatárt a La Ligában sereghajtó, eddig mindössze 7 pontot (!) gyűjtő Xerez szerződtetné, de csak kölcsönbe.
 
Klubot keres a Barca a gólkirálynak 2010. január 5. 00:01 A Barcelona új klubot keres tehetséges brazil csatárának, Keirrisonnak, aki idő előtt visszatérhet állomáshelyére kölcsönből, a Benficától.
 
A Barca máris továbbpasszolta újoncát 2009. július 28. 20:00 A Barcelona alighogy leigazolta, már tovább is adta Keirrisont a Benficának – igaz, csak kölcsönben. A Palmeirastól szerződtetett csatár a szezon végéig maradt a lisszaboni Sasoknál, akik ha elégedettek a teljesítményével, akár további egy évre megtarthatják.
 
Hivatalos: A Barcáé a gólkirály! 2009. július 23. 18:00 Videóval! Az FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be csütörtökön, hogy megszerezte a brazil gólkirály Keirrison játékjogát a Palmeiras labdarúgóklubtól. A húszéves csatár öt évre szerződik a katalánokhoz 14+2 millió euróért, de nem marad a csapatnál, kölcsönadják. Még nem tudni, melyik együtteshez kerül.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu