KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATARI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Katari megaajánlat Guardiolának 2011. május 31. 12:39 Katarban a pénz nem akadály, és a helyi szövetség újabb merész lépésre szánhatja el magát: Pep Guardiolát szeretné megnyeri szakvezetőnek a helyi szövetség – évi 36 millió eurós fizetésért! A Barcelona vezetőedzője jó kapcsolatot ápol a közel-keleti országgal, ami megkönnyítheti a megállapodást.
 
A ghánai hős a vb-rendező új kapitánya 2011. február 27. 12:48 A nyári világbajnokságon Ghánát a negyeddöntőig vezető szerb Milovan Rajevacot nevezte ki a labdarúgó-válogatott élére a katari szövetség.
 
Kirúgták a vb-rendező futballkapitányát 2011. február 3. 15:44 Két héttel az Ázsia-kupa negyeddöntőjétől való búcsút követően eltávolították Bruno Metsu szövetségi kapitányt a katari labdarúgó-válogatott éléről - jelentették be csütörtökön.
 
Katari szégyen a nyitómeccsen – videó 2011. január 7. 19:35 A házigazda Katar szégyenteljes, 2-0-s vereséget szenvedett Üzbegisztántól az Ázsia-kupa nyitó mérkőzésén. Az első szöget Odil Ahmedov verte be a vendéglátók koporsójába, a másodikat lényegében maguk a katariak: Halfan Ibrahim egy biztonsági átadás helyett gólpasszt érő átadással szolgálta ki az ellenfelet, az üzbég Szerver Dzseparovot. A 2022-es világbajnokság rendezőjének lebőgését az alábbi videón megtekintheti.
 
Katar bánatára hengereltek az ausztrálok 2008. október 15. 18:11 Nagy különbséggel győztek az ausztrálok Katar ellen, míg a Japán válogatott csak döntetlent tudott kicsikarni Üzbegisztán vendéglátójaként, a 2010-es labdarúgó világbajnokság ázsiai selejtező sorozatának első csoportjában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu