KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARAKAS_HEDVIG"
Karakas Hedvig ötödik lett 2012. július 30. 17:07 Az 57 kg-os Karakas Hedvig az ötödik helyen végzett hétfőn a londoni olimpia cselgáncstornáján. A 22 éves, vb-bronzérmes újpesti dzsúdós a vigaszági meccsét megnyerve jutott el a bronzcsatáig, míg ellenfele, a francia Automne Pavia az elődöntő elvesztésével. Pavia brit és ausztrál riválisát megverte, osztrák ellenfelét pedig szabálytalan fogásért leléptették, akár csak Karakassal szemben a brazil Rafaela Silvát a 16 között. Az idei Eb-n harmadik Paviát eddig csak egyszer tudta legyőzni a magyar cselgáncsozó, négyszer pedig kikapott tőle.
 
Karakas a bronzéremért küzdhet 2012. július 30. 15:58 Az 57 kg-os Karakas Hedvig a bronzéremért lép tatamira hétfőn a londoni olimpia cselgáncstornáján. A 22 éves, vb-bronzérmes dzsúdós két győzelem és egy bírói döntéssel elvesztett negyeddöntő után a vigaszágon a tavaly Eb-harmadik Irina Zablugyinával találkozott. Kettejük párharcában az orosz 4-2-re vezetett.
 
Fontos magyar aranyérem Kazahsztánból 2011. szeptember 25. 17:29 Rendkívül fontos sikert aratott Karakas Hedvig a kazah fővárosban: az 57 kg-osok között szereplő magyar versenyző aranyérmet szerzett a cselgáncsozók Almatiban rendezett olimpiai kvalifikációs Világkupa-viadalán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu