KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUSTYNA_KOWALCZYK"
Nemes felajánlás a szenvedő gyerekekért 2010. március 2. 16:18 A vasárnap zárult vancouveri téli olimpia két lengyel hőse, Justyna Kowalczyk és Adam Malysz is felajánlotta egy-egy sporteszközét arra a jótékonysági licitálására, amelynek bevétele egy szczecini Hospice-ház tragikus sorsú gyermekeit segítené.
 
Lengyel aranyérem a hóban, 38 év után 2010. február 28. 10:32 Minden jó, ha a vége jó. Justyna Kowalczyk nyerte a női 30 kilométeres klasszikus sífutást a téli olimpián, miután hatalmas csatában legyőzte a Vancouverben három aranyérmet begyűjtő Marit Björgent. A Világkupa-éllovas teljesítette egy nemzet álmát, Wojciecha Fortuny 1972-ben, Szapporóban aratott győzelme után megszerezte Lengyelország második aranyérmét a téli ötkarikás játékokon.
 
Duplázott a remekül hajrázó Kowalczyk 2009. február 28. 14:54 Második aranyérmét nyerte Justyna Kowalczyk a Liberecben zajló északi sí-világbajnokságon: a 7,5+7,5 km-es üldözőverseny után ezúttal a 30 km-es, tömegrajtos futamban bizonyult a legjobbnak. A lengyel klasszis 10 km-en a harmadik lett, vagyis szombaton már harmadik érmes helyezését ünnepelhette a csehországi eseményen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu