KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUSTIN_HABER"
Hős lett Svájc ellen a Fradi kapusa 2011. február 10. 16:44 Két ferencvárosi, Justin Haber és André Schembri is pályára lépett a máltai válogatottban a Svájc elleni a barátságos mérkőzésen. A szerdai meccs 0-0-ra végződött, az összecsapás hőse egy zöld-fehér játékos lett.
 
Eb-selejtezőn két fradista 2010. november 15. 11:42 A labdarúgó NB I-ben már negyedik Ferencvárosból két játékost is beválogattak a máltai válogatott keretébe. Justin Haberre és André Schembrire újra tartósan számít a szövetségi kapitány.
 
Végleg a Fradié a máltai kapus 2010. január 26. 16:05 Tovább másfél évig a Ferencvárost erősíti majd Justin Haber, a máltai válogatott kapusa - minderről a zöld-fehérek hivatalos honlapja számolt be. A portás már korábban is a Fradiban szerepelt kölcsönben.
 
A sok baki után új kapus a Fradinál 2009. augusztus 27. 16:08 Rutinos máltai kapussal erősödhet a Ferencváros labdarúgócsapata. Justin Haber, a Sheffield United 28 éves válogatott játékosa várhatóan kölcsönbe érkezik majd az Üllői útra. Minderről a klub hivatalos honlapja számolt be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu