KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JURAJ_KUCKA"
Az AC Milan szlovák középpályásra hajt 2013. december 6. 12:22 Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan csapata már nagyon közel jár ahhoz, hogy a téli átigazolási időszakban megszerezze Juraj Kuckát, a Genoa szlovák középpályását. Kejszuke Honda (CSZKA Moszkva) és Adil Rami (Valencia) játékjogát már megvásárolta a Rossoneri, a két játékos azonban csak januárban csatlakozik a kerethez.
 
Furcsa játékoscsere az Internél 2011. augusztus 31. 14:08 Az átigazolási piac egyik legfurcsább üzletét hajtotta végre az Inter és a Genoa, a főszerepet Emiliano Viviano és Juraj Kucka játszotta.
 
Szlovák játékost vehet az Inter 2011. augusztus 14. 11:05 Egyre valószínűbb, hogy az Internazionale labdarúgója lesz a szlovák válogatott alapembere, Juraj Kucka. A támadó középpályást ugyanis nem tartóztatja a Genoa, amely tisztában van azzal, hatalmas lehetőség előtt áll a játékos.
 
Szlovák válogatotthoz közelít az Inter 2011. augusztus 7. 13:10 Juraj Kucka - ízlelgessük a nevet, ugyanis a Sky Sport 24 értesülései szerint az Inter egyre közelebb áll a szlovák válogatott leigazolásához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu