KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JÚLIO SÉRGIO BERTAGNOLI "
Újabb kapusát vesztette el a Roma 2011. július 29. 18:21 Alexander Doni után Júlio Sergio is elhagyta az AS Romát, kölcsönben a Leccéhez szerződött.
 
Roma-Inter: megint a Farkasok sírhatnak? 2010. szeptember 24. 16:03 Akár jelképesnek is tekinthetnénk Júlio Sergio könnyeit, a Roma kapusa a szerdai, Brescia elleni meccsen (1-2) szenvedett bokasérülést, de csere híján bent kellett maradnia a kapuban. A hálóőr döbbenetes módon zokogott, de fizikai fájdalmán kívül bizonyára csapata siralmas szezonkezdetét is elsiratta. S hogy sebei még véletlenül se gyógyuljanak be, arról a mumus Internazionale gondoskodhat .
 
Feneketlen mély kútba esett a Roma 2010. szeptember 23. 17:03 Lesújtott a szövetség a Romára, amely botrányos körülmények közepette veszített a szerda esti bajnokin a Brescia otthonában. Mexes - akit csak társai tartottak vissza attól, hogy rátámadjon a játékvezetői négyes több tagjára - három meccses eltiltást kapott, Perrottát és a klubigazgató Montalit pénzbüntetéssel sújtották, a sportigazgató Pradé szeptember 30-ig nem képviselheti a klubot semmilyen a szövetséget is érintő ügyben.
 
Zokogott fájdalmában a Roma kapusa! 2010. szeptember 23. 11:06 VIDEÓ! Könnyek közepette kénytelen volt végigjátszani a mérkőzést Júlio Sergio, a Roma brazil kapusa a Brescia elleni szerdai bajnoki hosszabbításában, miután nem volt több cserelehetősége tíz emberrel játszó csapatának. Konét ütközte le a hálóőr, akár ki is állíthatták volna. A bokája sérült meg, valószínűleg csak a szalagokkal van baj és törés nincs, de ez csak a csütörtöki orvosi vizsgálatok után dől el. A találkozót 2-1-re veszítette el a szezont katasztrofálisan kezdő Roma.
 
Újabb brazilt igazolt a Roma 2010. június 1. 18:25 Hivatalos: Fabio Simplício a Roma játékosa! A Palermo hangyaszorgalmú középpályása ingyen érkezett, miután nem fogadta el a sziícliaiak ajánlatát.
 
Szerződést hosszabbított a római kapus 2010. április 17. 11:32 Olasz lapértesülés szerint meghosszabbította szerződését Julio Sergio, az AS Roma kapusa. A futballista új megállapodása 2014-ben jár le.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu