KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JULIO BAPTISTA"
Gépszörnyeteg rejtette a Bestiát - videó 2013. július 30. 15:22 A látvány kedvéért páncélozott furgonban érkezett meg saját bemutatására Júlio Baptista, a Cruzeiro új igazolása a napokban, az Atletico Mineiro elleni derbin, Belo Horizontében. A Real és a Roma korábbi csatára két évre jött, miután felbontották szerződését a Málagánál. A Bestia becenévre hallgató, 31 éves támadó kerek egy évtized után tért vissza szülőhazájába Európából. Nézd meg videón!
 
Hónapokra kidőlt a Bestia 2012. július 4. 22:07 Júlio Baptista Achilles-inát meg kellett műteni, ami miatt további négy hónapig nem lesz bevethető. A Málaga csatára még októberben sérült meg, de a gyógyulása a vártnál sokkal lassabban haladt, így elkerülhetetlen volt, hogy kés alá feküdjön. Mindez azt jelenti, hogy nemcsak csapata Bajnokok Ligája-selejtezőit hagyja ki, hanem a szezon elejének jelentős részét is. Baptista egyelőre nem váltja meg a világot Andalúziában, négy meccsen szerzett egy góljával minden várakozást alulmúlt. Tavaly nyáron a Romától érkezett 2,5 millió euróért.
 
Másfél hónap pihenő Júlio Baptistának 2011. február 19. 16:22 Alig szokta meg a légkört új csapatánál, máris kidőlt Júlio Baptista, akit a téli nagybevásárlást tartó Málaga 4-6 hónapra veszített el.
 
Elhagyta csatára a Romát?! 2010. december 27. 12:45 Martín Demichelis után megvan a Málaga második nagy téli fogása a Roma csatára, Júlio Baptista személyében - állítja a Corriere dello Sport.
 
Sokan vinnék a római támadót 2010. december 6. 18:57 Hatalmas túlzás lenne azt állítani, hogy Julio Baptista számít az első számú kedvencnek az AS Roma szurkolóinál. Így valószínűleg kevesen hullajtanának könnyeket, ha távozna a klubtól, márpedig erre jó esélyt lát az ügynöke.
 
Újabb sztárt igazol az Olympiakosz 2010. július 25. 16:35 Júlio Baptistát az olasz Sky televíziós csatorna szerint már csak fél lépés választja el attól, hogy aláírjon az Olympiakoszhoz.
 
Itáliában szemezget a londoni klub 2010. június 24. 09:03 Az eddiginél is sokkal erősebb kerettel vágna a következő szezonnak a Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt Tottenham Hotspur, a legfrissebb hírek szerint Olaszországból is örömmel igazolna játékosokat.
 
Edzésen kapott össze Alves és Baptista 2010. június 13. 12:00 VIDEÓ! Kisebb nézeteltérés alakult ki a johannesburgi Randpark Főiskolán tréningező brazil labdarúgó-válogatott két tagja, Daniel Alves és Júlio Baptista között. A tréning utolsó perceiben a Barcelona védője szerelni próbálta a támadót, akit későbbi magyarázkodásából ítélve véletlenül buktatott fel. A két érintett a gyakorlás hátralévő részében folyamatosan egymással diskurált, de valószínűleg nincs nagy harag a felek között.
 
Nem lesz Baptista az Inter játékosa 2010. január 18. 16:26 Júlio Baptista nem igazol az Internazionaléba, a milánóiak ugyanis nem hajlandók teljesíteni a Roma által szabott feltételeket. A Sky Sport Italia szerint ezzel végképp megrekedtek a két klub közötti tárgyalások.
 
Baptista órákon belül az Interé lehet 2010. január 14. 15:16 Az Il Corriere Dello Sport információ szerint órákon belül megszülethet a megegyezés Júlio Baptista Romából az Internazionalébe való szerződéséről.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu