KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN SILVEIRA DOS SANTOS "
Hazacsábítanák a Roma brazilját 2011. október 7. 17:25 Ügynöke szerint nem zárható ki, hogy rövidesen hazaszerződik Juan, a Roma sérülékeny hátvédje.
 
Csapattársa marasztalja a Roma ikonját 2011. szeptember 2. 16:34 Aggódnak Rómában, sokan tartanak attól, hogy a Farkasok világbajnok középpályása, Daniele De Rossi jövőre elhagyja szeretett klubját. Ezúttal a brazil védő, Juan szólalt fel a középpályás maradásáért, szerződés-hosszabbításra ösztönzi társát.
 
Hazatérhet az AS Roma klasszisa 2011. május 14. 10:36 Kilenc év után visszatérhet Brazíliába az AS Roma világklasszis védője, Juan. A 32 éves labdarúgót egykori klubja, a Flamengo szeretné leigazolni, már idén nyáron.
 
Juan számára véget ért a torna 2009. június 22. 10:48 Sérülés miatt már az első félidőben le kellett cserélni Juant Olaszország ellen, és a brazil válogatott hátvédje szerint a Konföderációs Kupán már nem is lép pályára.
 
Juan hosszabbított az Örök Városban 2009. május 29. 20:12 Juan rábiggyesztette az aláírását új szerződésére, amely 2013-ig köti az AS Roma labdarúgócsapatához.
 
A régi Totti visszatért, botlott a Lazio 2008. november 23. 15:50 Francesco Totti csodagóllal és gólpasszal járult hozzá az AS Roma együttesének fölényes sikeréhez Leccében, az olasz élvonal (Serie A) 13. fordulójának vasárnapi játéknapján. Mirko Vucsinics és Juan is eredményes volt a mérkőzésen. A Lazio az egy pontért is megszenvedett az Olimpicóban, Milito szabályos gólját érvénytelenítették, majd tizenegyest hibázott, s hiába szerzett vezetést, Rubinho kapus később bevédte Dabo bombáját, így 1-1 lett a vége. A Napoli csak egy pontot tartott otthon, Antonio Cassano duplázott a Luigi Ferraris Stadionban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu