KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN MANUEL VARGAS"
Arsenal: erősítés a Seria A-ból? 2011. szeptember 22. 09:26 A szezon eddigi eredményei azt mutatják, tovább kell erősíteni az Arsenal keretét! Ezt az Ágyúsok szakmai stábja is látja, ezért januárban a Serie A egyik klasszisát próbálja megszerezni.
 
Firenzeit csábít a Real, álomfizetéssel 2011. augusztus 6. 11:15 Kész elhappolni a Juventus elől a Real Madrid Juan Manuel Vargast, a Fiorentina játékosát a Calciomercato szerint valódi álomfizetést ajánlottak fel a peruinak.
 
Juve: Nani is a jelöltek között 2011. augusztus 2. 17:33 A Juventus Mirko Vucsinics leigazolásán felbuzdulva újabb támadásra-kergetőzésre készül a játékospiacon. A Zebrák ezúttal balszélsőt keresnek, s már a célpontok is megvannak.
 
Copa América: újabb sztár dőlt ki 2011. június 16. 23:17 Első-másodfokú izomhúzódást szenvedett combjában Juan Manuel Vargas, a Fiorentina perui balszélsője, aki emiatt nagy valószínűséggel kihagyja a július elsején kezdődő Copa Américát.
 
Ismét erősítene az Internazionale 2011. február 16. 16:57 Olasz lapértesülés szerint korábbi nagy ellenfelétől, a mostani bajnokságban a várakozások alatt teljesítő Fiorentinától szerződtetne két játékost a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale.
 
Zenit-Bayern csata a Serie A sztárjáért 2011. január 13. 10:09 Orosz médiaértesülés szerint a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit és a Bayern München is élénk érdeklődést mutat a Serie A szélsőcsillaga, Juan Manuel Vargas iránt.
 
„Az Inter, a Juve és a Real is akar!” 2010. május 29. 16:39 Nem panaszkodhat Juan Manuel Vargas, hiszen Európa egyik, ha nem a legkelendőbb futballistája lett az idei átigazolási szezonban. Ráadásul a 25-szörös perui válogatott középpályást olyan csapatok keresik, mint az Internazionale, a Juventus, a Manchester City vagy éppen a Real Madrid. Mindezt maga a játékos is megerősítette.
 
Gáláns Juve-ajánlat a Fiorentinának 2010. május 21. 21:13 Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetői 20 millió eurót kínáltak a Fiorentinának a balhátvéd Juan Manuel Vargasért.
 
Megsérült a Fiorentina fantasistája 2010. május 5. 17:31 Két-három hétre harcképtelenné vált a Fiorentina egyik legjobbja, a perui Juan Manuel Vargas, akinek a legutóbbi edzésen szakadt el középső ínszalagja térdében.
 
Real-Juve-csörte a firenzei csillagért 2010. március 24. 18:16 A Juventus is bejelentkezett a Fiorentina perui balszélsőjéért, Juan Manuel Vargasért. Olasz értesülések biztosra veszik, hogy a következő idénytől a Fiorentina edzője, Cesare Prandelli veszi át a torinói klub irányítását, aki magával viheti a tehetséges középpályást is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu