KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JORDI_ALBA"
Alba a riporternek: Letépem a fejedet! 2014. június 24. 16:28 Jordi Alba elvetette a sulykot, amikor távozott a stadionból a spanyolok hétfői vb-búcsúmeccsén. Nem kicsit, nagyon. Csúnyán megfenyegette a Diario As újságíróját. A címvédő volt a brazíliai vb első kiesője, még el kell telnie egy kis időnek, mire meg tudják emészteni ezt a kudarcot a hispán válogatott tagjai.
 
Jordi Alba kihagyja a Clásicót 2013. október 10. 17:48 Már a célegyenesben járt Jordi Alba felépülése, amikor ismét combizom-problémái akadtak s emiatt harcképtelenné vált a következő másfél hónapra - tájékoztatott a Barca hivatalos oldala.
 
Újabb csapás a spanyol válogatottnak 2013. március 23. 22:19 Még az ág is húzza a spanyol futballválogatottat, amelynek első számú balhátvédje, Jordi Alba nélkül kell kiállnia kedd este a Stade de France-ban, a házigazda Franciaország ellen, sorsdöntőnek ígérkező vb-selejtezőn. Alba a finnek elleni, gijóni 1-1- alkalmával szenvedett combizomhúzódást pénteken, már vissza is utazott Katalóniába, hogy áteshessen néhány szükséges orvosi vizsgálaton. A keret másik balbekkje Nacho Monreal, az Arsenal futballistája.
 
Jordi Alba a Barcelonáé! 2012. június 28. 13:49 Az FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy Jordi Albát már csak egy orvosi választja el a csapattól. A spanyol válogatott balbekk 14 millió euróért jön a Valenciától. A jövő héten esik át az ilyenkor szokásos vizsgálaton, és ha minden rendben lesz, akkor alá is írhatja öt évre szóló szerződését.
 
Jordi Alba a Barcelonában? 2012. március 21. 08:04 Jordi Alba ügyében megegyezett a Valencia a Barcelonával, felek előszerződést írtak alá - jelentette a spanyol ONA FM rádió.
 
Barca-MU párbaj a fiatal védőért 2011. november 6. 14:21 Egyre valószínűbb, hogy a Valencia CF-nek hamarosan el kell engednie a rendkívül tehetséges, egyszeres válogatott védőt, Jordi Albát. A 22 éves labdarúgóért ugyanis két sztárcsapat is verseng.
 
Egy meglepetés a spanyol keretben 2011. szeptember 30. 13:27 Vicente Del Bosque nyilvánosságra hozta a Csehország (okt. 7., Prága) és Skócia (okt. 11., Alicante) elleni selejtezőkre készülő spanyol keret 23-as névsorát. A címvédő már kvalifikálta magát a 2012-es Eb-re, ennek ellenére nem kísérletez a kapitány. Egyedül Jordi Alba (Valencia) behívása számít meglepetésnek, aki az egyetlen balbekk, s Capdevila méltó utódja lehet. Piqué és Puyol visszatér, Torresben továbbra is bízik Del Bosque. Iniesta sérült.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu