KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_WALL"
A Utah Jazz végigverte Floridát 2010. november 11. 09:09 Akár a szezon végén is unikumnak számíthat a Utah Jazz bravúrja, amely két nap alatt verte meg a két floridai nagyágyút, előbb a Miami Heatet, majd szerdán az Orlando Magicet az NBA alapszakaszában. Mindössze hatodik tétmeccsén megszerezte első tripla-dupláját a játékosbörze első kiemeltje, John Wall Washingtonban, az egykori draft-2. Michael Beasley új karriercsúcsot, 42 pontot dobott.
 
NBA: álomszerűen debütált a csodagyerek 2010. november 3. 09:17 Először játszott hivatalos mérkőzésen saját közönsége előtt a draft-1. John Wall az észak-amerikai kosárlabdaligában a Washington Wizards színeiben és a 20 esztendős szupertehetség máris robbantott.
 
A tinik nagy napja az NBA-ben 2010. október 31. 10:08 A fiatalokról szólt az NBA alapszakaszának ötödik játéknapja, hiszen több mérkőzésen láthattunk tőlük kiemelkedő produkciót, még ha csapatuk vereséget is szenvedett.
 
Mágikus szezonrajtot vett az Orlando 2010. október 29. 09:07 Nem véletlenül zárta veretlenül az előszezont az Orlando Magic az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban, a csütörtöki nyitómérkőzésen hivatalosan felavatva új arénáját szabályosan lemosta a pályáról a Washington Wizardsot. Az év védőjátékosa, Dwight Howard 23 pontig és 10 lepattanóig jutott, a fővárosiaknál az NBA-ben most debütáló draft-1. John Wall 14 ponttal és 9 gólpasszal zárt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu