KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JIMMY_JUMP"
Jimmy Jump a Clásicón akciózott - videó 2011. május 4. 11:20 Tavaly szeptember óta nem hallottunk Jimmy Jumpról, amikor az Újpest-Ferencváros magyar rangadón szaladt egyet a futballpályák leghíresebb rendbontója. A tavaszi El Clásico-sorozatot nyilván nem hagyhatta ki eredeti nevén Jaume Marquet Cot, aki kedden a második félidő kezdő sípszava előtt rontott a gyepre, és csak nagy nehézségek árán sikerült a biztonságiaknak őt eltávolítani. Nézd meg, amint tízen üldözik Jimmy Jumpot!
 
Jimmy Jump a TV2-ben is zavart keltett! 2010. szeptember 14. 18:54 VIDEÓVAL! Jimmy Jump a szombati, Újpest-Ferencváros magyar rangadó szünetében rohant be a pályára, szokásától eltérően azonban nem elégedett meg ennyivel. A keddi Bajnokok Ligája-napon a Barcelona-Panathinaikosz meccset közvetítő TV2 stúdiójába is "betört" a hírhedt rendzavaró, s miközben Németh Lajos a barcelonai és az athéni időjárást hasonlította össze kedd este, a "jómadár" váratlanul megjelent.
 
Jimmy Jump megtámadta a vb-trófeát 2010. július 12. 18:02 VIDEÓ! Nagy riadalmat okozott a vasárnapi vb-döntőben Jimmy Jump, aki a sportesemények megzavarásából csinál művészetet. Katalán gyapjúsapkával a kezében rohant be a Soccer City gyepére Johannesburgban, azt akarta ráhúzni a meccs előtt kiállított vb-trófeára. Nem sikerült, a biztonságiak leütötték és kiráncigálták a pályáról. Sokba kerül ez majd neki, a rendőrség azzal gyanúsítja, el akarta lopni a 18 karátos aranyból készült kupát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu