KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JÉRÉMY TOULALAN"
Málaga-sztár a Monacóban - hivatalos 2013. július 6. 21:28 Ambíciózus, és a Monaco játékosa: mostmár a 36-szoros válogatott Jérémy Toulalanra is igaz a hercegségiek új szlogenje. A francia védekező középpályás átigazolását szombat este jelentette be hivatalos honlapján a dúsgazdag egyesület. A Málagát hagyta el az ASM kedvéért ötmillió euró fejében. Kettő plusz egy éves szerződést kötött a 29 éves futballista.
 
Spanyolországban a Lyon ásza 2011. június 17. 15:04 A Málaga pénteki bejelentése szerint szerződteti az Olympique Lyon klasszis középpályását, Jérémy Toulalant.
 
Tízmilliót adnak Toulalanért 2011. június 4. 15:29 Jérémy Toulalan megérkezett Málagába. Ruud Van Nistelrooy után a 36-szoros válogatott francia védekező középpályás lehet az arab tulajdonban lévő andalúz egyesület újabb fogása, efelől nem nagyon lehet kétségünk.
 
Lyonban fejezi be a francia válogatott 2011. március 7. 18:31 Meghosszabbította szerződését Jérémy Toulalan a Lyon labdarúgócsapatánál, így 2015-ig marad a hétszeres francia bajnoknál, és állítása szerint itt fejezi be pályafutását.
 
Hosszabbít a lyoni klasszis 2011. február 4. 11:40 Szinte bizonyos, hogy napokon belül meghosszabbítja szerződését Jeremy Toulalan, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre készülő Olympique Lyon futballistája. A válogatott középpályás 2015-ig kötelezi el magát a klubhoz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu