KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAY_EMMANUEL_THOMAS"
Eladta csatárát az Arsenal 2011. július 26. 16:45 Az Arsenal átpasszolta Jay Emmanuel-Thomast az Ipswich Townnak, amely a hírek szerint 1,1 millió fontot fizetett érte. A 20 éves támadó egyetlen tétmeccset játszott az Ágyúsok felnőttcsapatában, 2010 januárjában a Stoke elleni FA-kupa-mérkőzésen dobta be a mélyvízbe Arsene Wenger. Arsenal-nevelés, de játszott kölcsönben a Blackpoolnál, a Doncasternél és a Cardiffnál.
 
Gyepes klubtársa lett az Arsenal ifjonca 2011. január 18. 20:12 Tavasszal Gyepes Gábor csapattársa lesz Jay Emmanuel-Thomas, az Arsenal labdarúgója. A 20 éves támadó középpályás reméli, a walesi főváros csapatában rendszeres játéklehetőséghez jut, miután az Ágyúsoknál egyelőre messze van a legjobbaktól.
 
Kölcsönvennék az Arsenal csatárát 2011. január 6. 20:11 A Blackburn Rovers kísérletet tesz arra, hogy kölcsönvegye januárban az Arsenal csatárát, Jay Emmanuel-Thomast.
 
Bámulatos gól az Arsenal-csatártól 2010. november 10. 10:34 VIDEÓ! Továbbra is jó kezekben van az Arsenal utánpótlása, amelyet mi sem példáz jobban, mint az együttes hétvégi Everton elleni tartalékmeccsen (4-1) esett gól. Az Ágyúsok csatára, Jay Emmanuel-Thomas bámulatos mozdulattal vert át két védőt, majd helyezett a bal alsó sarokba. A JET becenévre hallgató 19 éves tehetség ezzel hat második csapatban lejátszott mérkőzésén 5 gólnál és 10 gólpassznál tart és rövidesen állandó vendég lehet az Emiratesben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu