KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAVIER_GOMEZ"
Gomez lett a világbajnok 2010. szeptember 11. 23:18 A férfiaknál a spanyol Javier Gomez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott.
 
Gomez világbajnokként várja Pekinget 2008. július 17. 12:31 Az aktuális triatlon világbajnok, a pekingi ötkarikás játékok egyik legnagyobb arany-esélyese, a spanyol Javier Gomez négy napot töltött Tiszaújvárosban, ahol sikerrel védte meg tavalyi világkupa-futam elsőségét. A világkupa összetettjének éllovasa szálláshelyén, a Garden Panzióban a legkisebb sztárallűrök nélkül, készségesen mesélt életéről, pályafutásáról, terveiről.
 
Javier Gomez győzött Tiszaújvárosban 2008. július 13. 16:29 A regnáló világbajnok, Világkupa-éllovas spanyol Javier Gomez nyerte a tiszaújvárosi triatlon Világkupa férfi versenyét, az élete első Vk-viadalán induló Faldum Gábor legjobb magyarként a tizennegyedik helyen végzett a hagyományos Borsod megyei viadalon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu