KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAPÁN"
Összeesett a pályán, állapota kritikus 2011. augusztus 2. 14:59 Válságos állapotban fekszik kórházban Macuda Najoki, korábbi 40-szeres japán válogatott labdarúgó, amely klubja, a Matsumoto Yamaga edzésén esett össze.
 
Japánban marad a klubvébé 2011. május 23. 15:35 A márciusban természeti katasztrófa sújtotta Japán marad a házigazdája a decemberi labdarúgó klubvilágbajnokságnak.
 
A radioaktív víztől fél az olimpiai hős 2011. április 8. 17:35 Aggasztja a 29 éves olimpiai bajnok triatlonista Jan Frodenót, hogy a sportág nemzetközi szövetsége (ITU) még nem fújta le a májusra tervezett jokohamai világbajnokságot.
 
Nem Tokióban lesz a műkorcsolya vb 2011. március 21. 14:56 Visszalépett a műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokság megrendezésétől Tokió, a Japánt március elején sújtó földrengés és atomkatasztrófa miatt.
 
Elhalasztják a Japán Nagydíjat 2011. március 15. 12:47 Sorozatban másodszor halasztják el a Japán Nagydíjat, a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat harmadik állomását, amelyet április 24-én rendeztek volna Motegiben. Tavaly az izlandi vulkánfelhő húzta keresztül a szervezők számításait, most a pénteken kezdődött földrengéshullám következtében kialakult katasztrófahelyzet az ok.
 
Totális káosz Japánban 2011. március 14. 14:28 Negyvenegy bajnokit halasztottak el Japánban a napokban bekövetkezett súlyos természeti katasztrófák következtében. Két barátságos válogatott mérkőzés sorsa is bizonytalan. A szövetségi kapitány Alberto Zaccheroni elhagyta az országot.
 
Elhalasztották a műkorcsolya vébét 2011. március 14. 12:43 A pénteki földrengés és azt követő cunami miatt elhalasztották a műkorcsolya világbajnokságot, amelyet március 21-27. Tokióban rendeztek volna.
 
13. másodperc: 60 méteres bombagól! 2010. március 24. 19:56 Potyognak a kuriózumnak beillő találatok mostanság, a napokban egy hetvenméteres kapusgólról, most egy hihetetlen hatvanméteres bombáról számolunk be. A Nagoja Grampus játékosa, Igor Berzanovics nem sokkal a középkezdés után, a semmiből lőtt félpályás gólt a hétvégén. A Jubilo Ivata kapusa talán lélekben még az öltözőben volt. A meccset végül 1-0-ra nyert a Grampus.
 
A világ legszemtelenebb büntetője! 2010. március 10. 15:17 A japán bajnokságban (J-League) új büntetőtrükkel kívánták forradalmasítani a futballt, még a játékvezetőnek is tátva maradt a szája. A Hirosima Sanfrecce védője, Makino Tomoaki háttal a kapunak koncentrált, majd kilépett a tizenhatos területéről, hogy váratlanul, oldalról berobogjon a csatár Szato Hiszato, és mattolja a vendégek meglepett hálóőrét. Okabe Takuto bíró megadta a találatot, amelyért meg is kapta méltó eltiltását, hiszen a szabály előírja, egyértelműnek kell lennie, ki az ítéletvégrehajtó. A meccs 1-1-es döntetlent hozott.
 
Ki az az Okazaki? Jobb, mint Drogba! 2010. január 10. 15:19 A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) is megválasztotta az év legjobb csatárát, nem Didier Drogba, nem David Villa, de még csak nem is Luis Fabiano a győztes, hanem Okazaki Sindzsi, a japán Simizu S-Pulse 23 éves csatára!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu