KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAIME_ALGUERSUARI"
DJ-ként ért a csúcsra az F1-es versenyző 2011. szeptember 28. 17:19 A száguldó cirkuszban még várnia kell az igazán átütő sikerre, de DJ-ként máris hatalmas sikert könyvelhet el a Toro Rossóban versenyző Jaime Alguersuari.
 
Vettel a végén "csapott oda" Alonsónak 2011. február 18. 17:19 Szinte az egész délután a boxban töltötte a címvédő, a legvégén azonban döbbenetes különbséggel előzte meg Sebastian Vettel az addigi magabiztosan vezető Fernando Alonsót a Formula-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitányán. Meglepetést jelent, hogy a harmadik helyen Jaime Alguersurari, míg a negyediken Kobajasi Kamui végzett, mert pénteken Jenson Button és Michael Schumacher is gyakorolt.
 
F-1, 2011. hispán meglepetésember lesz? 2010. november 23. 17:09 Alig másfél hete ért véget az idei szezon, de már találunk olyan szakembert, aki a 2011-es Formula-1-es világbajnokság esélyeiről beszél. Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke ugyan nem ígér olyan futamgyőzelmeket, de állítja, az istálló alkalmazottja, Jaime Alguersuari lesz az idény meglepetésembere.
 
Hosszabbítottak a Toro Rosso pilótái 2010. július 16. 09:06 Jaime Alguersuari és Sébastien Buemi jövőre is a Forma-1-es Toro Rosso csapatában versenyeznek. Ezt Franz Tost, az osztrák istálló főnöke jelentette be csütörtökön.
 
Újra nyert az eső, Hamilton a sor végén 2010. február 12. 17:33 Rémes!!! Ez juthat eszébe a versenyzőknek a jerezi időjárásról, amely ismét keresztülhúzta a Formula-1-es csapatok számításait. Spanyolország ideális helyszínnek tűnhet a februári gyakorlásra, ehhez képest szerda után pénteken is az eső "győzött", így meglehetősen érdekes és meglepő sorrend alakult ki. Jaime Alguersuari, a Toro Rossi hispán ifjonca végzett az élen Pedro de la Rosa és Adrian Sutil előtt. Felipe Massa a negyedik, Sebastian Vettel az ötödik lett, míg a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton csak kilencedikként végzett...
 
Nálunk debütál a legfiatalabb F-1-pilóta 2009. július 20. 11:37 Immáron hivatalosan is a 19 esztendős Jaime Alguersuari helyettesíti majd a Formula-1-es Toro Rossótól nemrégiben kiebrudalt Sebastien Bourdais-t a Hungaroringen.
 
Ifjú siheder helyettesítheti Bourdais-t 2009. július 13. 16:47 Két napon belül bejelenthetik, hogy Sebastien Bourdais elhagyja a Toro Rossót. Helyettese minden bizonnyal Jaime Alguersuari lesz, aki a valaha volt legfiatalabb pilótává avanzsálhat a száguldó cirkuszban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu