KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JADSON"
Jádson: PL helyett Brazília 2012. január 16. 13:33 Hét év után visszatér szülőhazájába a Sahtar Doneck UEFA-kupa győztes, brazil válogatott irányítója, Jádson, akit három évre igazolt le a Sao Paulo labdarúgócsapata. Hétfőn sajtótájékoztató keretében vesz búcsút Ukrajnától a 28 éves sztár.
 
Wenger hiteltelen? Mégis jöhet Jádson 2011. augusztus 14. 13:54 Úgy tűnik, két napon belül történik totális ellentéte annak, amit Arsene Wenger mond! Pénteken azt nyilatkozta, nem számít arra, hogy bárki távozna az Arsenaltól, ehhez képest Cesc Fabregas a Barcelonába igazolás küszöbén áll. Hasonló a helyzet Jadsonnal is.
 
Wenger: Nem jön Mata és Jadson 2011. augusztus 13. 12:32 Cesc Fabregas és Samir Nasri távozása is napirenden van az Arsenalnál, de nagy kérdés, kik pótolhatják a két támadó középpályást. A sajtó szerint Mata és Jadson is rendkívül előkelő helyen szerepelt Arsene Wenger bevásárlólistáján, de a francia menedzser most elmondta, hiába várják a szurkolók a két játékos leigazolását.
 
Ukrajnából érkezhet Cesc utódja 2011. augusztus 11. 20:24 VIDEÓK! Francia sajtóértesülések szerint megtalálta Cesc Fabregas lehetséges utódját Arsene Wenger: a Sahtar Doneck 27 éves támadó középpályásáról, a brazil válogatott Jadsonról van szó.
 
Az utolsó UEFA-kupa döntő videón! 2009. május 20. 23:50 VIDEÓ! Története első és utolsó UEFA-kupa győzelmét aratta a Sahtar Donyeck együttese, miután hosszabbítást követően 2-1-re megverte a Werder Brement. Luiz Adriano góljára Naldo tíz perc elteltével felelt az első félidőben, végül hosszabbítás, azaz egészen pontosan Jadson furcsán pörgő-forgó lövése döntött. A 120. percben a németek még betaláltak, de a spanyol Cantalejo játékvezető nem adta meg a gólt. Nézze meg az összefoglalót videón!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu