KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "J_LEAGUE"
Utánozás, majomszokás! - videó 2010. augusztus 3. 21:38 Biztos, hogy a japán ligában játszó futballisták is látták a nem is olyan régen általunk is bemutatott pecázós gólörömöt, amelyet az izlandi Stjarnan csapatának játékosai adtak elő. A világhálót bejárt klip mintájára a remek szabadrúgásairól híres, mindig poénkodó Makino Tomoaki és még néhány Sanfrecce Hiroshima-csapattárs ünnepelt szinte ugyanúgy. Igaz, kissé gyengének tűnik ez a variáció. A boldogság ezúttal is határtalan volt, de erre szokták azt mondani: utánozás, majomszokás!
 
13. másodperc: 60 méteres bombagól! 2010. március 24. 19:56 Potyognak a kuriózumnak beillő találatok mostanság, a napokban egy hetvenméteres kapusgólról, most egy hihetetlen hatvanméteres bombáról számolunk be. A Nagoja Grampus játékosa, Igor Berzanovics nem sokkal a középkezdés után, a semmiből lőtt félpályás gólt a hétvégén. A Jubilo Ivata kapusa talán lélekben még az öltözőben volt. A meccset végül 1-0-ra nyert a Grampus.
 
Amikor az edző lő gólt félpályáról! 2009. október 21. 21:50 Dragan "Pikszi" Sztojkovicsnak nem kell a szomszédba mennie egy kis zsiványságért. A jugoszláv válogatott és a BEK-győztes Crvena zvezda egykori csapatkapitánya félpályás gólt lőtt a napokban japán J-League-ben. A bökkenő csak annyi, hogy ő vezetőedző a Nagoja Grampusnál (és nem, nem nevezte magát a mérkőzésre). Kiállították.
 
Amikor a kapus rúg luftot... – videó! 2009. október 1. 14:39 Saját szurkolói előtt szégyenült meg Hitosi Szogahata, a japán J-League listavezetőjének, a Kasima Antlersnek a kapusa. A 13. perc szerencsétlenséget hozott számára: egy hazaadás után szépen lekészítette magának a labdát egy hatalmas kirúgáshoz, hogy aztán luftot rúgjon! Pechjére a Nagoja Grampus csatára, Igor Borzanovics kapva kapott az alkalmon, és egészen a kapuig gyalogolt a labdával. A 4-1-es kínos, hazai vereség ellenére egyébként maradt az élen a hatszoros bajnok Kasima.
 
Ne..., Ne..., negyvenméteres öngól! 2009. május 15. 10:04 Így múlik el a világ dicsősége! Kim Nam Il, a 2002-es vb-n elődöntős koreai labdarúgó-válogatott egyik legjobbja volt, a hétvégén a japán bajnokságban viszont megszégyenült, "élete öngólját" lőtte. A Vessel Kobe játékosa mintegy negyven méterről próbált hazaadni, de csúnyán elvétette, a csapat kapusának a hálóból kellett kiszednie a labdát. A Nagoja Grampus elleni mérkőzés 2-2-es végeredménnyel zárult.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu