KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IZLAND"
Izland az ötödik legjobb az Eb-n 2014. január 24. 18:19 Az izlandi válogatott végzett az ötödik helyen a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel pénteken jó hajrájának köszönhetően - húsz másodperccel a vége előtt szerzett góllal - legyőzte a lengyel csapatot.
 
"Vécézett" gólörömében! - videó! 2010. szeptember 2. 10:29 Áááá, már meg sem lepődünk derék izlandi barátainkon, akik legutóbb ismét kitettek magukért egy góljuk után. Igen, a Stjarnan játékosairól van szó, akik korábban "pecáztak", meg "szültek", szóval a legelvetemültebb körülmények közepette ünnepelték meg aktuális találatukat. Nyilván most már minden meccsre felkészülnek északi barátaink: nem volt ez másként legutóbb sem, hiszen Árnasonra "rájött a mehetnék", a társakból meg emberi vécét csinált. A mókás történetnek sírás lett a vége, mert a Fram fordított és 3-2-re nyert. Pech!
 
Focipályán „szült” a futballista! -videó 2010. augusztus 9. 22:12 Egyre jobban fociznak. A Stjarnan játékosai azért lőnek annyi gólt mostanság, mert azt akarják, hogy a közönség jól szórakozzon. Ám akit a tetszetős találatok nem nyűgöznek le, ott a ráadás, a show. Nos, a pecás és a rambós gólöröm után újabb kissé bizarr ünneplés fundáltak ki a derék izlandi legények: a Selfoss ellen három „figura” került elő a tarsolyból, amelyből az utolsó, Halldor Orri Bjornssoné igencsak furára sikeredett: egy „szülés” szemtanúi lehetünk...
 
Gólöröm lövöldözéssel! - videó 2010. július 29. 14:27 Itt az újabb bolondos izlandi gólfieszta! A minap "pecázott", ezúttal viszont "lövöldözik" a Stjarnan aranylábú sztárja. Most már biztosan tudjuk, hogy ezt is gyakorolják az edzéseken a srácok: Halldór Björnsson a csapat hidrogénezett hajú "bohóca", aki amellett, hogy focizni is tud, őrült: ő volt múltkor a nagy ho-ho-ho-horgász, most meg Rambo szerepébe bújt bele és találatát követően verekedett, meg puffogtatott. Az izlandi foci igenis szórakoztató! Ja, a Stjarnan 2-1-re legyőzte a Fylkirt és már hetedik.
 
Őrült gólöröm „pecázással”! - videó 2010. július 27. 17:52 Sok-sok érdekes és mókás gólörömöt láthattunk már az elmúlt száz évben, de ehhez foghatót talán még sohasem. Ezúttal pihentagyú izlandi futballisták szórakoztatták magukat és a nagyérdeműt. A Stjarnan hátrányból fordítva győzött 2-1-re a Fylkir elleni élvonalbeli bajnoki utolsó pillanataiban, az értékesített tizenegyes után aztán elszabadult az őrület: elég annyi hozzá, hogy a gólszerző pecázott, a társa vergődve halat imitált, a többiek meg fényképezkedtek. Micsoda?!
 
Ekkora kapusbakit még nem láttál - videó 2010. július 15. 09:24 Az izlandi másodosztály életébe enged bepillantást az alábbi videó, amely a HK Kópavogs és a Thor Akureyri meccsének eseményeit örökítette meg. Történt ugyanis, hogy a hazaiak kapusa, Ogmundur Olafsson egy harmatgyenge, egyébként méterekkel a ketrec mellé guruló labdát olyan lelkesen akart megfogni, hogy azt saját hálójába paskolta. A találkozót többek között a kapitális, már-már „bundagyanús" hibának köszönhetően 6-3-ra bukta el a HK.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu