KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IVICA_KOSTELIC"
Ivica Kostelic az alpesi sí királya 2011. március 12. 14:55 A horvát Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sí Világkupát, miután behozhatatlan előnyre tett szert öt versennyel a szezon vége előtt Kvitfjellben.
 
Kostelic tovább növelte előnyét 2011. január 23. 16:37 A vasárnapi műlesiklást a francia Jean-Baptiste Grange, míg a szlalom és a szombati lesiklás eredményeit összesítő kombinációt az összetett Világkupában vezető horvát Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán. A szlalomban Grange 28 századmásodperccel előzte meg Kostelicet, ezzel szezonbeli második Vk-sikerét aratta. A pénteki szuper-óriásműlesikló viadalon is győztes Kostelic vasárnapi győzelmével tovább növelte előnyét összetettben, s már több mint 400 ponttal előzi meg a második svájci Silvan Zurbriggent.
 
Horvát győzelem Svájcban 2011. január 14. 18:13 A horvát Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának pénteki kombinációs versenyét a svájci Wengenben, ezzel növelte előnyét az összetettben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu