KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ÍR BAJNOKSÁGOK"
Az Inter nyer, a Juve nem - blog 2011. október 9. 11:51 Pedig nagyon szorítottunk, hogy ne jöjjön be bloggerünk tippje, Svédország bedöcögött a célba, legyőzte a finneket, ezzel végleg leszorított minket a pótselejtezőről. A futball nem mindig igazságos, jóllehet, tudtuk, nem a nyelvrokonok az esélyesek. Jósunk is tudta, emellett az olaszok döntetlenjét és a spanyolok csehországi diadalát is jól látta. A szombati pihenőnap után vasárnapra is fennakadt nyolc (!!!) meccs - játszik az Inter és a Juve is...
 
Unalom ellen - fogadási blog 2011. október 4. 17:37 A hétfőt pozitív mérleggel, kemény ötven forintos bevétellel zárta bloggerünk, de aki a kicsit nem becsüli...Ennek örömére mára is hozott nekünk néhány meccset, igaz, ezúttal nem Arsenal-MU, vagy Barcelona-Real Madrid rangadókért szoríthatunk. Unalom ellen mindenesetre megteszi a számunkra is létfontosságú válogatott-nagyüzem előtt.
 
Németországban már fociznak - blog 2011. július 15. 11:24 A csütörtöki Európa-liga-parádét követően pénteken igen korán jelentkezett bloggerünk. A tegnapi 18 meccsen végül - ha nem is sokat -, de bukott alkalmi megmondónk, ugyanakkor voltak jó meglátásai. Bízunk abban, hogy ezeket péntekre is átmenti, s a német másodosztályú bajnokin, illetve az ír összecsapásokon is kamatoztatja.
 
Visszaáll a rend a Copa Américán - blog 2011. július 9. 16:09 A szerda és a csütörtök sikereit a péntek felülmúlta, bloggerünk visszatért a helyes ösvényre, úgyhogy most mindenki boldog. A tippek jönnek, a kételyek távoznak - de vajon az elég furcsa Copa América mennyire befolyásolja majd a közhangulatot? Jósunk szerint visszaáll a világ rendje a dél-amerikai kontinenstornán, a brazilok megemberelik magukat. Biztos?
 
Péntek, az én napom...- blog 2011. július 8. 17:52 És nemcsak a péntek, de a szerda és a csütörtöki is bloggerünké volt. Mindkét alkalommal pozitív mérleggel zárult az aktuális fogadási nap. Nagyon jó, a pillanatnyi kisiklást gyorsan korrigálta alkalmi jövendőmondónk, aki ma a Magyar Szuperkupát is érintette menüjében. De vajon Kecskemét vagy Videoton, Videoton vagy Kecskemét...
 
Unalom ellen jó sok tipp...- blog 2011. június 28. 13:18 Fantasztikusan teljesített bloggerünk hétfőn, hiszen mind az öt tippje bejött és bizony volt köztük meglepetés is! Erről van szó, de az ünnepi hangulat pontosan eddig tartott, ugyanis újabb pakkot kapott alkalmi jósunktól az SH szerkesztősége. Nyilas Misi anno kaját, mi viszont három szimpla tippet és egy négyeskötést csomagoltunk ki. Akkor fogjunk hozzá!
 
Péntekre két gyors menet! - blog 2011. június 24. 14:48 No, a csütörtök végül jól sült el, bloggerünk ugyanis pozitív szaldóval szállt ki a nagy menetelésből. A szimpla tippje egy banánhéjon elcsúszott ugyan, de a hármaskötés nagyon szépen jött. Bravó, csak így tovább! Alkalmi jósunk ma sem volt rest, péntekre is postázta ropogós tippjeit - gyorsan, gyorsan, nézzük csak!
 
Ismét egy közös tippszelvény - blog 2011. június 21. 14:18 A hétfőnek annyi, de mint azt 1979-ben az ír punkbanda, a Boomtown Rats megpróbálta érzékeltetni, senki sem szereti a hétfőket. Úgyhogy lépjünk is tovább, alkalmi jövendőmondónk is ezt szeretné: ennek örömére egy újabb közös, az olvasókkal együtt összefarigcsált tippsorral jelentkezett be. A keddnek jobbnak kell lennie, mert a szakértők állították össze a kettőskötést. Mindehhez kívánunk mi is sok szerencsét - mindenkinek!
 
Ír-tózatos napunk lesz - fogadási blog 2011. június 17. 15:18 Nos, csütörtökön nem szégyen csütörtököt mondani, csakis ezért bocsátunk meg alkalmi jósunknak. tegnapi nap finoman szólva sem úgy sült el, ahogy annak el kellett volna sülnie: a három tippből egy sem akadt fenn hálón, bloggerünk mentségére szolgáljon, tényleg nehéz találkozókat válogatott össze. No, de vajon a péntek miként alakul? A címből ítélve a mai tripla sem lesz egyszerű...
 
Pénteken is játszunk! - fogadási blog 2011. május 13. 18:39 Valakit a szerencse üldöz, valakit nem. Valakinek sikerül, valakinek majdnem. Mindig valamin elcsúszik a dolog, legutóbb kettő ponton. Az olasz kosárbajnokság három fogadott meccséből kettő bejött, de a legkisebb szorzójú, a listavezető sikerére irányuló tipp elment. Ez már tényleg nem pech. Ez annál sokkal több. Bloggerünk azonban nem tud csüggedni, megy előre - és mára is rakott néhány tippet, ő pénteken is játszik. Egy pillantást azért megér...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu