KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INTERTOTO_KUPA"
Labdarúgás: elcsalt selejtezős mérkőzések ügyében nyomoz az UEFA 2008. szeptember 26. 17:16 Az Európai Labdarúgó-szövetség jogi osztályának vezetője, Gianni Infantino a pénteki Bordeaux-i ülést követően elmondta, tíz az UEFA-kupa és az Intertotó Kupa idei kvalifikációja során lezajlott mérkőzés esetében ellentmondásos fogadási aktivitást tapasztaltak.
 
Intertotó Kupa: a Bp. Honvédot is keményen megbüntette az UEFA 2008. augusztus 22. 19:31 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szurkolói botrányos viselkedése miatt 25 ezer euró befizetésére kötelezte a Sturm Grazot a Budapest Honvéddal a Bozsik Stadionban vívott Intertotó Kupa-visszavágón történtek miatt, ugyanakkor a magyar klubot is megbüntette.
 
Intertotó Kupa: több mint 30 ezer eurós büntetés a Sturm Graznak 2008. augusztus 22. 18:01 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szurkolói botrányos viselkedése miatt 25 ezer eurós büntetést szabott ki a Sturm Grazra a Budapest Honvéddal a Bozsik Stadionban vívott Intertotó Kupa-visszavágón történtek miatt.
 
Pszichológust javasol Grazba Hemingway 2008. július 30. 20:11 George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa szerint saját biztonsági szolgálat helyett inkább pszichológust kellene a Sturm Graz szurkolói mellé fogadni. A klubtulajdonos szerdán az APA osztrák hírügynökség részére elküldött levélben reagált Hans Rinnernek, a Sturm elnökének bejelentésére, hogy a jövőben saját biztonsági szolgálat kíséri el az osztrák szurkolókat a veszélyesnek tűnő kelet-európai meccsekre, ezen belül is elsősorban Magyarországra.
 
UEFA-kupa: saját biztonsági szolgálat kíséri a Sturm drukkereit 2008. július 29. 17:12 A szombati budapesti botrány után a jövőben a csapat kelet-európai idegenbeli mérkőzéseire külön biztonsági szolgálat kíséri majd el a Sturm Graz labdarúgócsapatának szurkolóit.
 
Intertotó-kupa: a Honvéd sajtóközleménye a Sturm elleni meccsről 2008. július 28. 10:10 A szombati Bp. Honvéd - Sturm Graz Intertotó-kupa-mérkőzés nem a futballról marad emlékezetes, hanem elsősorban a lelátón történt rendbontásokról. A magyar klub hétfőn délelőtt sajtóközleményben reagált az osztrák oldalról elhangzott vádakra, amelyben a magyar rendfenntartókat brutális fellépéssel vádolták meg. Az alábbiakban közöljük a kispestiek sajtóközleményét.
 
Intertotó-kupa: hosszabbítás után lépett tovább a Stuttgart 2008. július 27. 20:37 Nem mindennapi izgalmak közepette jutott tovább a német Vfb Stuttgart csapata a labdarúgó Intertotó-kupa harmadik fordulójából.
 
Intertotó-kupa: döntetlenjével továbblépett az Elfsborg 2008. július 27. 18:55 Továbbjutott a labdarúgó Intertotó-kupa harmadik fordulójából a svéd Elfsborg, miután 0-0-s döntetlent ért el a lett FK Riga otthonában.
 
Intertotó-kupa: Trondheimben kiestek Fehér Csabáék 2008. július 27. 17:39 Búcsúzott a labdarúgó Intertotó-kupa harmadik fordulójában Fehér Csaba együttese, a NAC Breda, amely 2-0-ra kapott ki a norvég Rosenborgtól.
 
Intertotó-kupa: biliárdgolyóval ütöttek a biztonságiak 2008. július 27. 12:02 Felháborodottan nyilatkoztak az osztrák szurkolókat Budapestre kísérő biztonságiak a szombat este kis híján botrányba fúlt Budapest Honvéd-Sturm Graz labdarúgó UEFA Kupa-selejtezőt követően.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu