KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IGNAZIO ABATE"
Ibra: Köszönök Guardiolának, aztán... 2011. november 7. 20:28 Míg Ignazio Abate Antonio Cassanónak ajánlotta a Milan vasárnapi 4-0-s győzelmét a Serie A 11. fordulójában, addig a lábadozó csatár nyílt levélben köszönte meg mindenkinek a támogatást. Eközben Adriano Galliani általános igazgató már az átigazolási piac elé tekintett, de mégsem ez kavarja a legnagyobb vihart a bajnoknál, hanem Zlatan Ibrahimovic ügye, aki ismét megszólalt Josep Guardiola kapcsán, hamarosan jön ugyanis a „nagy találkozás"!
 
Nagy visszatérők a Milanban 2010. május 7. 18:38 Négy nagy visszatérőt köszönthettek a társak a Milan pénteki edzésén, Alessandro Nesta, Pato, Ignazio Abate és Daniele Bonera is együtt edzett a kerettel.
 
Hosszabbítottak a Milan védői 2010. február 11. 18:28 Ignazio Abate és Luca Antonini is meghosszabbította érvényben lévő szerződését, a Milan két saját nevelésű védője 2014-ig kötelezte el magát a piros-fekete együtteshez.
 
Hosszabbítottak a Milan ifjoncai 2010. február 11. 13:49 Nem teketóriázott sokat Luca Antonini és Ignazio Abate, négy évvel meghosszabbították szerződésüket a Milannal. Minderről a piros-fekete klub hivatalos honlapja számolt be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu