KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IFFHS"
Csak az ötödik legerősebb liga a PL 2013. január 8. 13:22 A spanyol liga, azaz a Primera División volt a legerősebb futballbajnokság az elmúlt évben a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. Az OTP Bank Liga 46. a listán.
 
IFFHS: Drogba az évszázad góllövője... 2012. március 6. 12:30 ...a nemzetközi meccseket tekintve. Az elefántcsontparti Didier Drogba vezeti a 21. század legjobb góllövőinek listáját a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS statisztikája szerint.
 
Puhl Sándor a hatodik az IFFHS szerint 2011. január 19. 15:23 Puhl Sándor az elmúlt 24 év hatodik legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. Kassai Viktor ugyanitt a 64. helyet foglalja el.
 
Az Inter lett 2010 legjobb klubcsapata 2011. január 12. 11:20 Az elért eredményeknek megfelelően a Bajnokok Ligájában, az olasz bajnokságban és kupában is győztes Internazionale lett a tavalyi év legjobb klubcsapata – szerepel a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS kimutatásában. A dobogóra még a Bundesliga-1., BL-döntős Bayern München, valamint a Lal Liga legjobbja, az FC Barcelona került fel.
 
IFFHS: Del Bosque volt a legjobb 2011. január 6. 17:12 A nyári dél-afrikai világbajnokságon győztes spanyol válogatottat irányító Vicente del Bosque a 2010-es év legjobb szövetségi kapitánya a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A 60 éves szakember egy évvel korábban is a legjobb volt.
 
IFFHS: a Barca megelőzte az Intert 2010. december 2. 19:24 A labdarúgás statisztikáival és történelmével foglalkozó IFFHS legfrissebb rangsora szerint a Barcelona a legjobb csapat az elmúlt egy év eredményei alapján, a Clásicón aratott 5-0-s győzelmével vette el az első helyet a BL-címvédő Intertől. Az olasz bajnok a klubvébé-szereplésének köszönhetően mégis az első helyen zárhatja az évet. A Barca az évtized legjobbja címmel vigasztalódhat a szervezet statisztikái alapján, várhatóan nagyon kevéssel előzi meg a Manchester Unitedet.
 
Az Inter már olyan jó, mint a Barca 2010. június 1. 11:22 A 2010-ben eddig minden lehetséges trófeát begyűjtött olasz Internazionale behozta a spanyol FC Barcelonát a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistájának élén.
 
Puskás a valaha volt 3. legjobb góllövő 2010. január 25. 20:07 Puskás Ferenc a valaha volt harmadik legjobb góllövő A Labdarúgás Történetével és Statisztikáival Foglalkozó Szervezet (IFFHS) szerint.
 
IFFHS: Ferguson az örökranglista élén 2010. január 20. 10:31 A Manchester United skót menedzsere, Sir Alex Ferguson vezeti az edzők örökranglistáját a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet rangsora szerint - olvasható az IFFHS honlapján.
 
Buffon lett minden idők legjobb kapusa 2010. január 19. 16:37 Némi meglepetésre a 2006-ban világbajnok Gianluigi Buffont választotta minden idők legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS. A váratlan jelző indokaként hozhatjuk fel, hogy a poszt egyedüli aranylabdása (1963) Lev Jasin szavazatot sem kapott, nem kaphatott. Pedig az orosz sportember legalább néhány vagy akár több tucat voksot megérdemelt volna...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu