KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IBO"
Hóhértól hivatalosan is elvették címét 2008. december 26. 14:38 Ennek a karácsonyi ajándéknak aligha örül Nagy „Hóhér" József, hiszen a WBF bokszszervezet hivatalosan is elvette tőle a világbajnoki övet amiért a magyar öklöző elvállalt egy ukrajnai meccset, amelyet a WBF nem pártolt.
 
Hatton futhat, de nem a szülinapi bulira 2008. október 7. 19:21 Új edzője gondoskodik arról, hogy Ricky Hatton ne ünnepelhesse meg harmincadik születésnapját. Az idősebbik Floyd Mayweather nem engedélyezhet pihenőt a profi bunyósnak, hiszen Hitmannek november 22-én meg kell védenie az IBO kisváltósúlyú világbajnoki övét Paulie Malignaggi ellen.
 
Ökölvívás: Ricky Hatton megvédte kisváltósúlyú övét 2008. május 25. 10:33 Ricky Hatton egyhangú pontozással legyőzte kihívóját, a mexikói Juan Lazcanót, s ezzel megvédte kisváltósúlyú övét a Nemzetközi Bokszszervezetnél (IBO).
 
Ökölvívás: Kovács Attila lemondott IBO-világbajnoki övéről 2008. május 16. 16:13 Kovács Attila már nem világbajnoka a Nemzetközi Bokszszervezetnek (IBO), mivel pár napja önként lemondott a címéről. A 33 esztendős ökölvívó 2006 júniusában szerezte meg a szövetség nagyváltósúlyú övét Steve Conway legyőzésével, amit csak tavaly májusban tudott megvédeni. Azóta csak két felhozó mérkőzést szerveztek neki, így lényegében megelőzték azt, hogy a szövetség vegye el tőle az övet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu