KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HUGO_RODALLEGA"
Kolumbiai csatár a Fulhamnél 2012. július 12. 19:00 A Fulham közleményben erősítette meg, hogy szerződtette Hugo Rodallegát. A kolumbiai csatár kontraktusa a szezon végén lejárt a Wigannél, így új klubjának egy pennyt sem kellett fizetnie érte. A támadó három évre állapodott meg a nyugat-londoni együttessel, ami elégedettséggel tölti el, hiszen mindenképp a Premier League-ben akart maradni.
 
"Az Arsenal is figyel engem!" 2011. július 9. 17:36 A wigani Hugo Rodallega elismerte, az Arsenal is érdeklődik iránta. A kolumbiai válogatottal a Copa Américán szereplő csatár szívesen menne egyik kedvenc csapatába.
 
Kolumbiai gólzsákot venne a Villa 2010. július 1. 16:55 Az Aston Villa lecsapna a Wigan kolumbiai válogatott gólgyárosára, Hugo Rodallegára, aki Martin O'Neill menedzser első számú jelöltjének számít a csatárposztra.
 
Wiganben szaglászik az Arsenal 2010. április 17. 22:56 A Wigan két fiatal kulcsemberére, Charles N’Zogbiára és Hugo Rodallegára fáj a foga az Arsenalnak - híreszteli több forrás Angliában.
 
A Wiganből erősítene az Arsenal... 2010. április 6. 09:26 Angol lapértesülés szerint Arsene Wenger a Wigan Athletic egyik támadójával erősítené meg az Arsenalt. A londoni klubnak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, lévén Hugo Rodallega értékét 10 millió fontra becsülik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu