KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOMMA_KAZUO"
Már japán játékosa is van a Fradinak 2011. október 4. 19:09 Homma Kazuo kedden egyéves szerződést kötött a Ferencvárossal a klub hivatalos közleménye szerint. A 31 éves japán támadó már részt vett a csapattal a délutáni edzésen. Homma Magyarországon több csapatban is megfordult, volt a Pápa, a Diósgyőr, a Nyíregyháza, a Siófok és a Vasas játékosa is.
 
Japán gólvágó a Vasasban 2011. július 4. 16:08 A horvát Marko Simic után újabb csatárral erősített a Vasas labdarúgócsapata, a japán Homma Kazuo két és fél évre jött, a Nyíregyházát hagyta ott az angyalföldiek kedvéért - jelentette be az angyalföldiek Facebook-oldala. A japán kiválóság iránt a Honvéd, a Diósgyőr, a Pécs és a Haladás is élénken érdeklődött.
 
Homma Kazuo keserítette el a Vasast 2009. március 22. 19:18 Alacsony színvonalú találkozón a Diósgyőr 1-0-ra legyőzte a nemrég még bajnokaspiráns Vasasat a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A találkozó egyetlen gólját az addigi is aktív Homma Kazuo rúgta a 88. percben. A vendégcsapat alig alakított ki helyzetet, de így is pontot érdemelt volna a szintén pocsékul futballozó hazaiak ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu