KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOLLAND_KUPA"
A Twente 0-2-ről lett kupagyőztes 2011. május 8. 20:57 VIDEÓ! Nem mindennapi izgalmak után, a hosszabbítás 117. percében Mark Janko fejesével győzött és megnyerte a Holland Kupát a Twente az Ajax ellen vasárnap.
 
Holland kupa: az Ajax is a négyben 2011. január 27. 22:33 Nagyon könnyedén, 4-1-re legyőzte odahaza az Ajax a NAC Breda együttesét, ezzel a labdarúgó Holland Kupa legjobb négy csapata közé került. A vendégeknél Fehér Csaba a kezdőcsapat tagja volt, de a félidőben lecserélték. A Twente, az Utrecht és a Waalwijk után az amszterdamiak váltottak utoljára jegyet az elődöntőbe.
 
Rangadót vívnak Dzsudzsákék a kupában 2010. december 24. 12:02 A bajnoki címvédő Twentével találkozik a Holland Kupa negyeddöntőjében a jelenlegi éllovas PSV Eindhoven januárban - derült ki a pénteki sorsoláson.
 
Pazar góllal zárta az évet Dzsudzsák! 2010. december 23. 00:49 VIDEÓ! Szezonbeli 18. gólját szerezte Dzsudzsák Balázs szerda este a Holland Kupa nyolcaddöntőjében, ahol 3-1-gyel jutott tovább a PSV a Roda otthonában. A magyar szélső negyedik lehetőségét értékesítette, a balösszekötő helyéről indult meg és pimaszul alápörgetett a labdának, hogy átemelje Tyton kapust. Bodor Boldizsár 71 percet játszott a hazaiaknál, Dzsudzsákot a 89. minutumban cserélték le. Vasárnap fordított szereposztásban is 3-1-re végzett egymással a két csapat, akkor is Dzsudzsi állította be a végeredményt.
 
Tizennégy(!) gólnál állt meg az Ajax 2009. december 23. 20:25 Tizennégy gólt rúgva jutott be a Holland Kupa negyeddöntőjébe az Ajax szerda este a WHC otthonában. Az uruguayi Luis Suárez hat találattal terhelte meg az amatőrcsapat kapuját, amely az utolsó hét percben négyszer is kapitulált az amszterdami gigász ellen. A becsületgólt az első félidő végén szerezték a hazaiak.
 
Dzsudzsák gólpassza a magyar derbin 2009. október 28. 23:38 A PSV Eindhoven labdarúgócsata magabiztos, 2-0-ás győzelemmel jutott a Holland Kupa nyolcaddöntőjébe a Roda Kerkrade otthonában szerda este. A vendégek góljait Sztanyiszlav Manolev és Jonathan Reis szerezte. Utóbbi találatot Dzsudzsák Balázs készítette elő, akit öt percre rá cserélt le Fred Rutten. A hazaiak soraiban Bodor Boldizsár végigjátszotta a találkozót.
 
Holland Kupa: az Ajax a hajrában verte meg az Utrechtet 2008. szeptember 25. 22:38 A holland sztárcsapat Ajax továbbjutott a labdarúgó Holland Kupa harmadik körébe, miután 2-0-ra legyőzte első osztályú ellenfelét az Utrechtet csütörtök este az Amsterdam Arenában. Babos Gáborral a soraiban fölényes, 5-0-s győzelmet arott a NEC Nijmegen a Be Quick otthonában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu