KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOLGER_BADSTUBER"
Súlyos sérülés a Bayernnél 2013. május 18. 18:50 A apokban kiújult Holger Badstuber korábbi, súlyos sérülése, a német válogatott középhátvéd újabb féléves kihagyásra számíthat keresztszalag-szakadás miatt. A hírt a Bayern München is megerősítette.
 
Ismét megoperálták Badstubert 2013. március 7. 15:35 Ismét meg kellett operálni a sérült jobb térdét Holger Badstubernek, a Bundesligában éllovas Bayern München német válogatott labdarúgójának. A 23 éves védő h árom hónapja szenvedett keresztszalag-szakadást, s a klub csütörtöki közlése szerint most újabb, artroszkópos beavatkozásra volt szükség.
 
Nagy érvágás a Bayernnek, vagy nem? 2012. október 29. 19:05 Egy kupameccset (szerda, Kaiserslautern), egy bajnokit (Hamburg, szombat) és egy BL-meccset (Lille, november 7.) is kihagyni kényszerül Holger Badstuber, a Bayern védőjátékosa, aki a Leverkusen elleni, vasárnapi, vesztes bajnokin szenvedett combizomhúzódást.
 
„Nem csak Ronaldo létezik” 2012. június 5. 14:05 Holger Badstuber, a német labdarúgó-válogatott védője óva int, nem csak Cristiano Ronaldóból áll a portugál együttes. „A Bayern München játékosai jól ismerik (Ronaldót) a Real Madrid elleni BL-meccsekről, de más klasszisok is vannak a portugáloknál. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy csak rá figyeljünk” – mondta a bajor bekk, majd áttért saját feladatára: „Fontos szerepet akarok játszani az Európa-bajnokságon, és azt a célt tűzöm ki magam elé, hogy minden meccsen csúcsteljesítményt nyújtsak. Fontos, hogy sokat beszéljek a társakhoz az Eb-n, vezényeljem őket, mert az megkönnyíti a dolgunkat.” A németek szombaton, Lvivben találkoznak Portugáliával.
 
Hat hiányzó a Bayern római túráján 2010. november 22. 16:08 Hétfőn elutazott a Bayern München Rómába, ahol kedden a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában lép pályára. A négyeséből már továbbjutott német együttes hat hiányzóval és három kérdéses állapotú játékossal kénytelen számolni a nehéznek ígérkező kiránduláson.
 
Bayern: ez az! Visszatér Ribéry és … 2010. november 4. 17:08 A kolozsvári „szűk létszámú” BL-túra után alaposan megerősödik a hétvégére a Bayern München. A Cluj ellen mindössze hárman ülhettek csereként a kispadra, a Borussia Mönchengladbach ellen azonban minőségi javulás lesz, ez már most biztos.
 
Érzik a terhet a német ifjoncok - videó! 2010. május 28. 11:06 VIDEÓ, nézd meg hogyan vélekedik az utca embere a mérkőzésről! Egy évvel ezelőtt csak a Bayern München legfanatikusabb szurkolói ismerték a két játékost, napjainkban azonban már a világbajnokságra készül a klub két ifjonca. Thomas Müller és Holger Badstuber is elsősorban Louis van Gaal vezetőedző remek munkájának köszönheti a kerettagságot, szinte bizonyos, hogy mindkét tehetséget láthatja a budapesti publikum a szombati magyar-német mérkőzésen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu