KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HERCULES"
Rasszizmussal vádolják Messit 2012. május 10. 00:06 Royston Drenthe, a Real Madrid Evertonnak kölcsönadott holland középpályása azt állítja, hogy spanyolországi légióskodása idején Lionel Messi, a Barcelona argentin klasszisa ugyanazokkal a rasszista szavakkal sértegette őt, amiért Luis Suárezt, a Liverpool csatárát nyolc meccsre eltiltották, és pénzbüntetéssel sújtották.
 
Copa América-sztár a Kazanyban 2011. augusztus 14. 19:07 A kétszeres orosz bajnok Rubin Kazany megerősítette, hogy három évre szerződtette a Hércules Alicante paraguayi válogatott csatárát, Nelson Váldezt. Meg nem erősített információk szerint négymillió euró lehetett a vételára.
 
Trezeguet: Brazília nem, Nápoly lehet 2011. július 9. 19:26 Semmi biztosat nem tudni David Trezeguet jövőjéről. A Hércules francia csatáráért a Napoli és több brazil klub is érdeklődik.
 
Vadócz „kirúgatta” a Hércules edzőjét 2011. március 21. 10:59 Vadócz Krisztián góllal és gólpasszal járult hozzá csapata, az Osasuna 4-0-s idegenbeli győzelméhez a La Liga vasárnapi játéknapján - a vesztes félnél ennyire nem örültek a dolognak, sőt, a Hércules edzőjét ki is rúgták a vereség után.
 
Széttrancsírozták az Atlético Madridot 2011. január 10. 22:49 Már az első félidőben megásta a Hércules az Atlético Madrid sírját a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának zárótalálkozóján.
 
Döntetlennel zárult 2010 a La Ligában 2010. december 20. 23:01 Gólnélküli döntetlent játszott a spanyol labdarúgó-bajnokság 2010-es zárómérkőzésén a 16. fordulóban az újonc Hércules és a Racing Santander.
 
Vadócz-gól az Hércules ellen! - videó 2010. november 7. 20:25 VIDEÓ: nézd meg Vadócz gólját! Magyar góllal ért véget a La Liga 10. fordulójának vasárnap délutáni szekciója, Vadócz Krisztián ugyanis a 91. percben betalált, így az Osasuna 3-0-ra győzte le a Barcelona-verő Hérculest. A magyar válogatott középpályása a 82. percben állt be, majd a 91. percben közelről kotort a kapuba, ezzel megszerezte idei első gólját a bajnokságban.
 
Mindenkivel Hércules sem bír el 2010. október 18. 22:55 Az Hércules Alicante kétszer is vezetést szerzett, mégis csupán döntetlent ért el a második helyezett Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának záró mérkőzésén. A játékvezető háromszor is felmutatta a piros lapot a találkozón, ebből kettőt a vendégeknek osztott ki.
 
Újabb nagy skalpot szerzett a Hércules 2010. szeptember 26. 21:09 A spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén újabb nagy meglepetést okozott az újonc Hércules, amely a Barcelona után most a Sevillát fektette David Trezeguet duplájával könnyedén két vállra. A délutáni meccsözönben az Osasuna Vadócz Krisztiánnal a kispadján kapott ki az Espanyol otthonában. Három meccsen is volt kiállítás.
 
Szégyenteljes Barca-vereség az újonctól 2010. szeptember 11. 20:01 VIDEÓ! Óriási meglepetésre hazai pályán szenvedett 2-0-s vereséget a Barcelona az újonc Hércules ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában. A vendégek szinte alig mozdultak ki térfelükről a teljes mérkőzés folyamán, ám mikor igen, életveszélyes kontrákkal veszélyeztettek, amelyből kettőt Nelson Valdéz gólra váltott. A katalánok (akiknél most debütált Javier Mascherano) végig támadtak, de ezen a napon semmi sem jött össze nekik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu