KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HARSANYI_GERGELY"
Egy meccsre a bronztól a Dunaferr 2009. május 20. 20:06 A rutin diadala a fiatalság felett! Újabb sikert aratott a Dunaferr együttese a PLER elleni bronzcsatában, ezúttal idegenben, a Népfürdő utcában győzött Imre Vilmos csapata. A négygólos győzelmet követően 2-0-ra módosult a párharc állása a dunaújvárosiak javára. A hazaiaknál Balogh Zsolt négy gólig, a vendégeknél Törő Szabolcs nyolcig jutott.
 
Ázsiában is BL-t nyernének a magyarok 2009. február 18. 19:13 Harsányi Gergely a PLER jobbszélsője és Frey János a Balaton KC irányítója is egy kuvaiti csapatba igazolt. A helyi Bajnokok Ligájának megfelelő Ázsia-kupát ugyanis a jövő héten rendezik. A magyarok három mérkőzésen lépnek pályára, ugyanis a kupa sorsa egy rövid tornán dől el.
 
Ilyés Ferenc: Nyolc gól? Kit érdekel? 2009. január 26. 11:39 Ha nincs Ilyés Ferenc, héttel kikapunk, csakhogy ott volt, így egy góllal legyőztük a svédeket a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntőjében. Röpke fejszámolás után rádöbbenünk, hogy az MKB Veszprém balátlövője nyolc találatig meg sem állt. A statisztikai adatok böngészése közben figyelmeztet minket a kifejezetten szerény, feltűnést kerülő sportember, hogy csakis a csapaté az érdem, az egyénekre lebontott lőlapot felesleges tanulmányoznunk.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu