KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HANNOVER"
Brazil fedezet Husztiéknál 2013. január 13. 19:06 Huszonegy éves brazil védekező középpályást igazolt Huszti Szabolcs együttese, a Bundesliga-középcsapat Hannover Franca személyében a Coritibától - erősítette meg sajtótájékoztatóján Mirko Slomka, az alsószászok vezetőedzője.
 
Elbukott a Bayernre vadászó Werder 2011. október 2. 17:30 Öt meccs után ismét kikapott a Werder Bremen, így nem tudta kihasználni a Bayern München botlását és három pontra távolodott az éllovas rekordbajnoktól a Bundesliga nyolcadik fordulójában. A hazaiak összes gólját a norvég csatár Mohammed Abdellaoue szerezte, a vendégeknél Arnautovic szépíteni tudott, s még kiállítása után is eljutott a hálóig a Werder Pizarro révén, de ez sem volt elég a vereség elkerüléséhez.
 
Csütörtöki tripla - fogadási blog 2011. április 21. 14:18 A szerdai futballdömping és sikeres kassza után a csütörtök picit nyugodtabbnak ígérkezik. Így látja ezt bloggerünk is, aki azért "levezetésképp" újabb három tippel szolgált. Három egyáltalán nem egyszerű tippel Németországból és Svédhonból. Két első-, és egy másodosztályú jóslatról van szó, de csak óvatosan, mert harapnak!
 
Dobogós helyen a Királykékek 2009. szeptember 13. 19:46 A Schalke 04 kölni győzelmével zárult a labdarúgó Bundesliga ötödik fordulója vasárnap, Felix Magath csapata ennek következtében a nyolcadik helyről a harmadikra ugrott előre a tabellán. A kölniek egy pontjukkal az utolsó helyen szerénykednek. A Werder Bremen gólnélküli döntetlenre végzett a Hannoverrel a Weser partján.
 
Huszti Szabolcs és a kétszer öt centi 2008. november 7. 22:17 A Huszti Szabolccsal felálló Hannover vereséget szenvedett a Köln otthonában a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójának nyitómérkőzésén. A magyar játékos főszereplő lehetett volna a mérkőzésen, ám a Köln egyenlítő góljánál csak a gólvonal mögül szabadított fel, míg a második félidőben bombaszabadrúgása a kapufán csattant.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu