KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GP2"
Senna: Nincs még szerződésem az F1-be 2008. augusztus 27. 15:42 A jelenleg még a GP2-es sorozatban vitézkedő Bruno Sennát tárt karokkal fogadná a Formula-1, de elmondása szerint korántsem biztos, hogy már a következő szezonban tagja lesz a száguldó cirkusznak. A néhai Ayrton Senna unokaöccse elárulta, egyelőre még nem kötött rövid vagy hosszú távú szerződést az autósport elitkategóriájában szereplő istállóval.
 
GP2, Magyar Nagydíj: Sébastien Buemi révén svájci siker született 2008. augusztus 3. 13:46 A svájci Sébastien Buemi nyerte az autós gyorsasági GP2-es sorozat második - rövidebb távú - hungaroringi futamát. A Forma-1-es világbajnoki sorozat betétversenye, akárcsak szombaton a hosszabb viadal alkalmával, ezúttal is változatos küzdelmet hozott.
 
GP2, Magyar Nagydíj: Lucas di Grassi révén brazil siker született 2008. augusztus 2. 17:56 A brazil Lucas Di Grassi nyerte a GP2-es autós gyorsasági versenyt a Hungaroringen. A második helyen az osztrák származású, de egyesült arab emírségekbeli licenccel szereplő Andreas Zuber végzett, míg a harmadik az egykori legendás Formula-1-es pilóta, a brazil Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Senna lett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu