KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GORDON_STRACHAN"
Vette a kalapját a skót legenda 2010. október 18. 22:16 A legendás skót menedzser, Gordon Strachan felállt a Middlesbrough kispadjáról, adta hírül egybehangzóan több angol médium. A szakembernek azt követően kellett mennie, hogy a hétvégi, Leeds elleni vereséggel a 20. helyre csúszott vissza a Boro az angol másodosztályban. Strachan még 2009 októberében vette át a csapatot Gareth Southgate-től.
 
Újra dolgozik a korábbi MU-legenda 2009. október 26. 13:10 Hivatalosan is bejelentették, Gordon Strachan irányítja a jövőben a Middlesbrough együttesét. A Manchester United egykori klasszisa legutóbb a Celticet irányította, ahonnan az előző idény végén távozott.
 
Strachan januárban tárgyal Husztival 2008. december 22. 11:15 Hivatalosan is felveszi a kapcsolatot januárban Huszti Szabolcs és a Celtic Glasgow labdarúgócsapata. A magyar középpályást már hosszú ideje figyeli a skót sztáregyüttes, és Gordon Strachan vezetőedző kívánságlistájának élén áll.
 
Aggódó Strachan a brit rangadó előtt 2008. október 21. 11:28 Két év alatt sokat fejlődött a Manchester United, így a Celtic Glasgow aggódva tekint az E csoport harmadik fordulójának angliai mérkőzése elé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A vendégek azonban nem mennek feltartott kézzel az Old Traffordra, mindent megtesznek azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek. A skót bajnok elvárásairól Gordon Strachan vezetőedző beszélt, aki játékosként sikeres szezonokat töltött a “vörös ördögöknél”.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu