KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIOVANNI_TRAPATTONI"
Elköszöntek az olasz edzőlegendától 2013. szeptember 11. 16:24 Öt és fél év után, közös megegyezéssel távozott posztjáról Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 74 éves olasz edzőlegenda helyét a Sunderland és az Aston Villa korábbi menedzsere, Martin O'Neill veheti át a legfrissebb hírek szerint.
 
Trapattoni nyílt lapokkal játszik 2012. június 10. 12:07 Giovanni Trapattoni, az ír szövetségi kapitány nyílt lapokkal játszik, már szombaton kihirdette a Horvátország elleni kezdőt (Eb, C-csoport, vasárnap, 20:45, Poznan): Given - O'Shea, Dunne, St Ledger, Ward - Duff, Andrews, Whelan, McGeady - Keane, Doyle. Shane Long csak csere.
 
Folytassa kapitány! 2011. november 29. 09:45 Immár hivatalos: a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének befejezéséig Giovanni Trapattoni irányítja szövetségi kapitányként az ír válogatott munkáját. A rendkívül tapasztalt olasz szakember vezérletével a szigetországi együttes nemrég sikerrel vette a pótselejtezőt, így kijutott a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-re.
 
Szerződést hosszabbít az edzőlegenda 2011. november 27. 14:56 További két évig Giovanni Trapattoni lesz az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután megegyezett szerződése meghosszabbításáról. A 72 éves szakember 2008. május 1-je óta irányítja a szigetországi nemzeti tizenegyet.
 
Enyhe agyvérzése volt az edzőikonnak 2011. január 5. 12:05 Immár milánói otthonában lábadozik Giovanni Trapattoni, aki még december végén kapott enyhébb agyvérzést. Az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányánál egy rutinműtét közben állapítottak meg stroke-ot.
 
Az olasz edzőlegendán spórolnak az írek 2010. december 2. 13:04 Az Írországot sújtó súlyos pénzügyi válság miatt Giovanni Trapattoni, a helyi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elfogadta, hogy éves fizetését 100 ezer euróval csökkentsék.
 
Megvalósul az edzőlegenda álma 2010. október 8. 10:48 Hatalmas megtiszteltetés érte a futballvilág egyik legsikeresebb edzőjét: október 23-án Giovanni Trapattoni irányítja Vatikán válogatottját az olasz rendőrök elleni találkozón Rómában. Erről a Gazzetta dello Sport számolt be.
 
Kiengedték a kórházból az edzőlegendát 2010. augusztus 17. 15:20 Kisebb hasi műtétje után kiengedték a kórházból Giovanni Trapattonit, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát Dublinban.
 
Trapattoni kihagyja az ír-argentint 2010. augusztus 11. 12:31 A napok óta betegeskedő, kedden hajnalban kórházba szállított Giovanni Trapattoni nem lesz ott az ír labdarúgó-válogatott Argentína elleni szerdai barátságos mérkőzésén. A szigetországiak szövetségi kapitányát valószínűleg ételmérgezés döntötte le a lábáról.
 
Kórházba került az olasz edzőlegenda 2010. augusztus 10. 12:56 Betegség miatt kórházba került az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Giovanni Trapattoni. A 71 esztendős olasz szaktekintély múlt vasárnapi szigetországba érkezése óta nem érzi jól magát, gyomorrontással, émelygéssel küszködik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu