KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GALL_ZSOMBOR"
Las Vegas: döntő kapujában Tóth Richárd! 2009. május 31. 13:52 Fantasztikusan szerepelt a második fordulóban, így a döntő asztal közelébe verekedte magát Tóth Richárd a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámában, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyen Las Vegasban. Az ismert honi játékos a hatodik helyen jutott tovább, legalább 7,869, de akár 263,135 dollárt és az első magyar WSOP-karkötőt is begyűjtheti a vasárnapi zárónapon. Minden idők legnagyobb mellékversenye kezdődött szombaton, ahol hatezer (!) versenyző szerepel, köztük számos honfitársunk.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Levadásszák a bécsi magyar pókerkirályt? 2009. március 24. 22:11 Nyolcadik helyen zárta a 200 eurós Limit Omaha-tornát Tóth Richárd a Bécsben zajló Spring Poker Festivalon hétfőn. A kiváló játékos 2,090 euróval gazdagodott, ám már a kedden este kezdődött 3,000 eurós főversenyen harcol, amelynek nem mellesleg magyar címvédője van, Gelencsér Péter személyében. A honi sztárok szép számmal képviseltetik magukat, így jó esély van a tavalyihoz hasonló siker elérésére.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu