KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GABONI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Gabon behódolt az európai braziloknak 2011. november 10. 21:11 VIDEÓK! Kétgólos, sima győzelmet aratott Gabon fővárosában Brazília európai légiósválogatottja Sandro és Hernanes találatával csütörtök este. Ez volt az egykori államelnök Omar Bongóról elnevezett, 40 ezres szentély avatója, ahol a 2012-es Afrika-kupa döntőjét is rendezik majd. A világítás kimaradása miatt húsz perc késéssel kezdődött a találkozó, és a gyep is siralmas állapotban volt a pálya bizonyos részein, de mindez nem tudta elrontani a libreville-i futballünnepet.
 
Elszállhatnak Karthágó Sasai 2010. január 17. 19:09 Gólnélküli döntetlenre végzett egymással Gabon és Tunézia az Afrikai Nemzetek Kupája vasárnapi játéknapján a D jelű csoportban. Ezzel bravúrra lesz szüksége Karthágó Sasainak a záró fordulóban. Tunéziának le kell győznie Kamerunt, ha tovább akar jutni a negyeddöntőbe.
 
Rögtön megszelidítették az Oroszlánokat 2010. január 13. 18:54 Korábbi ZTE-játékos, Roguy Meyé gólpassza és Halmosi Péter csapattársa, Daniel Cousin gólja döntött hatalmas meglepetésre Gabon javára Samuel Eto'o Kamerunja ellen az Afrikai Nemzetek Kupája szerdai játéknapján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu