KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GAAL_GYONGYI"
Gúnyolják a vb-n bakizó bírónőt - videó 2011. július 4. 19:56 Németországban és Angliában is támadják, mi több, gúnyolják Gaál Gyöngyit, aki a vasárnapi Ausztrália-Egyenlítői-Guinea női vb-meccsen nem vette észre, hogy az egyik afrikai lány egyszerűen a kezébe veszi a labdát a tizenhatoson belül. A magyar játékvezető elnézést kért a súlyos szakmai hiba miatt.
 
A futball-vébén fújhat a magyar hölgy 2011. június 23. 15:50 Gaál Gyöngyi is tagja annak az 51 fős játékvezetői küldöttségnek, amely a vasárnap kezdődő női labdarúgó-világbajnokságon bíráskodik majd.
 
Újabb magyar futballbíró a vb-n 2011. április 15. 15:19 Kassai Viktor tavalyi rendkívül sikeres szereplése után idén is szóhoz jut világbajnokságon az egyik magyar játékvezető. Az MLSZ tájékoztatása szerint Gaál Gyöngyi bekerült a nyári németországi női vb keretébe.
 
Újabb elismerés játékvezetőinknek 2011. április 1. 12:06 A női Bajnokok Ligája versenysorozat a végéhez közeledik. Az egyik ágon két német csapat, a másik ágon a francia Olympique Lyonnais és az angol Arsenal Ladies FC került be az elődöntőbe. Ez utóbbi találkozó első összecsapására április 9-én kerül sor, amelyet magyar játékvezetői kvartettre bízott az UEFA játékvezető bizottsága – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
 
BL-elődöntőt dirigál a magyar bíró 2010. április 14. 14:46 Az Európai Labdarúgó-szövetség döntése alapján Gaál Gyöngyi lesz a játékvezetője a május 18-án sorra kerülő női Bajnokok Ligája elődöntőjének, amelynek résztvevője a Potsdam és a Duisburg. Erről az mlsz.hu számolt be.
 
Játékvezetés: magyar bíró a női U20-as futball-vb nyitómeccsén 2008. november 18. 09:20 Gaál Gyöngyi vezeti a chilei női 20 éven aluli labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu