KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FTC_PARTOLOI_EGYESULET"
Nyilvános a Ferencvárost kizárók névsora 2008. november 10. 06:21 Az FTC Pártolói Egyesület honlapján nyilvánossá tette az MLSZ azon licencadó testületének névsorát, amely 2006 júliusában a Ferencváros labdarúgóklub kizárásáról döntött az élvonalból.
 
Ferencváros: íme a klubot kizáró testület ítészeinek névsora! 2008. november 10. 06:00 Az FTC Pártolói Egyesület honlapján nyilvánossá tette az MLSZ azon licencadó testületének névsorát, amely 2006 júliusában a Ferencváros labdarúgóklub kizárásáról döntött az élvonalból.
 
Ferencváros: hétfőn teszik "közkinccsé" a kizárók névsorát 2008. november 6. 11:18 Az FTC PE elnöksége úgy döntött, hogy a klubot 2006 nyarán az NB I-ből kizárók névsorát hétfőn, déli tizenkét órakor hozza nyilvánosságra a www.ftcpe.hu-weboldalon, függetlenül attól, hogy csütörtökön vagy pénteken érkezik meg hozzájuk a Magyar Labdarúgó Szövetség küldeménye.
 
Az MLSZ és a csontvázak a szekrényből 2008. november 5. 18:51 A Ferencváros Pártolói Egyesület hétfőn hozza nyilvánosságra azt a listát, amely tartalmazza azon fellebbviteli licencadó testület tagjainak a nevét, amely 2006 júliusában az FTC kizárásáról döntött a labdarúgó NB I-ből. Budai Máté szóvívő szerint abban az esetben, ha összefonódás kérdése merülne fel az MLSZ, vagy valamely klub illetve a bizottsági tagok között, úgy újabb jogi lépéseket is fontolóra venne az FTC-PE.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu