KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRÉDÉRIC PIQUIONNE"
Nagybevásárlást tartott a West Ham 2010. július 18. 19:14 A világbajnokságot is megjárt Pablo Barrerával, valamint Tal Ben-Haimmal és Frédéric Piquionne-nal erősítette meg keretét a West Ham United együttese. A Kalapácsosok új trénere, Avram Grant ezekkel az igazolásokkal, illetve a már korábban szerződtetett Thomas Hitzlspergerrel akár egy középmezőnybeli helyezést is bátran megcélozhat.
 
Lyonból igazolt a West Ham United 2010. július 16. 19:52 A West Ham United egymillió fontért szerződtette az Olympique Lyon támadóját, Frédéric Piquionne-t.
 
Újabb égés! Mi lett veled, Liverpool??? 2009. december 19. 15:22 A Rafa Benítez fémjelezte korszak legsötétebb heteit idézi a Liverpool FC, amely újabb hatalmas pofonba szaladt bele a Premier League-ben. A szezon eleje óta szenvedő sztárcsapat ezúttal a sereghajtó Portsmouth vendégeként kapott ki 2-0-ra, immár hetedszer maradt pont nélkül. A hazai együttes ötödször gyűjtötte be a három pontot, miután Nadir Belhadzs és Frederic Piquionne is bevette Pepe Reina kapuját.
 
Ligue 1: Frédéric Piquionne a Lyonban folytathatja 2008. július 29. 22:21 Az AS Monaco csatára, Frédéric Piquionne már csak órák kérdése, mikor szerződik a Lyonhoz a nagyhercegség csapatától.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu